Armband Hematiet + Magnetiet "WET VAN AANTREKKING"

Dit product is niet meer op voorraad

€ 14,99

Hematiet versterkt je wilskracht en brengt mentale helderheid. De steen spiegelt, wat symbool staat voor reflectie en naar jezelf kijken.
Deze hematiet bevat tevens magnetiet, een magnetisch gesteente, dat je energie in beweging brengt en positieve energie aantrekt.

Samen zorgen deze twee stenen voor een "mindful" levenshouding om positieve energie uit te zenden en naar je toe te trekken.

Meer details

product description

Deze armband kun je iedere dag dragen, als reminder aan jezelf om bewust positief over jezelf te blijven denken. Maak er een gewoonte van om een fijne gedachte of wens te formuleren iedere keer als je de armband omdoet, afdoet, ziet of voelt. Zo werk je actief aan je persoonlijke groei iedere keer als je je bewust wordt van de armband. En op die manier vul je je dag ongemerkt met kleine beetjes positiviteit die samen magische werk voor jou kunnen doen!!

  • De armband heeft een omtrek van 20/21 cm, is geregen aan sterk elastiek en past bijna altijd. Doe de armband voorzichtig aan en af. 
  • De magnetische kracht van magnetiet is afgezwakt om de werking niet te heftig te maken en het draagcomfort te vergroten. Met een (analoge) kompasnaald kun je echter de lichte magneetkracht testen.
  • Draag magnetiet niet als je een pacemaker hebt of andere implantaten die elektrisch zijn of batterijen hebben. De magnetische straling kan de batterijen leegtrekken of de elektrische werking storen.