Armband Tijgeroog "DURF TE STRALEN"

€ 11,99

Tijgeroog is de edelsteen van assertiviteit en uitstraling. De steen vergroot en verstevigt je energieveld (aura).

Tijgeroog armbanden helpen je bij het bewaken van je eigen energie, en stimuleren je persoonlijke kracht. Affirmaties van tijgeroog:
"Ik neem mijn plek in en neem actief deel aan het leven." 
"Ik laat zien wie ik ben en wat ik vind."

Meer details

product description

Als gevoelig en wellicht introvert persoon kan het veel moeite kosten om jezelf zichtbaar en verstaanbaar te maken in een wereld die je overweldigt. 

Om wat in jouw leeft naar buiten te brengen, om je innerlijke leven aan de buitenwereld te laten zien, is het belangrijk dat je sterk in je schoenen staat en verankerd bent in je eigen energie. Kortom: dat je weet dat je een uniek individu bent, een prachtige ziel met een verhaal om trots op te zijn.

Als sensitief mens is het extra belangrijk om je persoonlijke energie gedurende de dag te onderhouden en ervoor te waken dat je power, grenzen en uitstraling niet afnemen.

De edelsteen tijgeroog helpt je om stevig in je centrum te blijven in een drukke wereld. De edelsteen vergroot ook je persoonlijke energieveld (aura) en zorgt voor een uitstraling vol positiviteit, authenticiteit en kracht.

Het dragen van een tijgeroog armband ondersteunt op twee manieren bij het vergroten van je energetische uitstraling:

  • De edelsteen geeft gedurende de dag energie af die je derde chakra activeert en daarmee je aura verstevigt en vergroot
  • Door het dragen en het voelen van de steen, blijf je jezelf bewust van dit proces en vergroot je je betrokkenheid bij je eigen energetische welzijn. Iedere keer als je de armband omdoet, ziet, voelt of afdoet, verbindt je geest zich met dit hogere doel.

Deze armband is geregen van A-kwaliteit tijgeroog kralen van 0,8 cm. De omtrek van de armband is ongeveer 20 cm. Geregen aan rekbaar en stevig elastiek, past dus bijna altijd!