Armband Lapis Lazuli "EigenWijze Kracht"

€ 12,99

Lapis Lazuli brengt je in contact met je eigen gevoel van "inner royalty" en stimuleert op die manier eigenwaarde en zelfvertrouwen. 

De edelsteen activeert en zuivert de energie van je keelchakra, de zetel van je zelfbeeld en zelfexpressie. Dit stelt je in staat om de dingen op jouw unieke en geheel eigen wijze te doen. Lekker EigenWijs dus! ;-)

Meer details

product description

In het oude Egypte en in andere oude beschavingen werd lapis lazuli gedragen door farao's en keizerinnen.

Lapis Lazuli helpt om jezelf beter te uiten, om te zeggen wat je vindt en om jezelf aan de wereld te durven laten zien zoals je werkelijk bent. De helende kracht en positieve invloed van Lapis op je keelchakra zorgt ervoor dat je jezelf de moeite waard gaat vinden. Dit leidt tot fijnere gedachten over jezelf en een toename van zelfvertrouwen. De edelsteen in deze armband geeft je de moed om iets te durven, en het lef om iets te doen!

Van deze Lapis Lazuli armband hebben we 60 stuks in India laten maken. We kunnen ze met 20% introductiekorting aanbieden.
Bestel snel, want nieuwe voorraad komt door de coronacrisis en de gesloten fabrieken in India pas over enkele weken of maanden weer binnen.