Armband Labradoriet & Lavasteen "Bescherm Jezelf"

€ 14,99

De edelsteen labradoriet is een must-have steen als je hooggevoelig bent en soms teveel openstaat voor indrukken van buitenaf. 

Lavasteen versterkt de werking van labradoriet. Lavasteen activeert en aardt. Deze cirkel van lavastenen werkt als een magneet en antenne die de beschermende en zuiverende vibraties van labradoriet vergroot en vasthoudt.

Meer details

product description

Onmisbaar bij hoogsensitivteit: de energetische bescherming van labradoriet.

Labradoriet werkt als een filter voor prikkels, het zuivert de energie die in het dagelijkse leven op je afgevuurd wordt. Gesprekken met andere mensen, de emoties van andere mensen, de meningen die iedereen ongeremd uit: vaak komt er best veel op je af in het dagelijkse leven. Als sensitief persoon kun je soms moeite hebben om al deze indrukken te verwerken en los te laten. Labradoriet helpt je hierbij. De energetische uitstraling en helende vibratie van deze edelsteen stimuleert gezonde grenzen en energetische bescherming.

Ik ben ik, jij bent jij
Wat van jou is, is van jou
Wat van mij is, is van mij

Het simpelweg bij je dragen van een labradoriet edelsteen stimuleert je bewuste en onbewuste geest om minder open te staan voor je omgeving en minder vervuilde prikkels op te nemen. Voor gevoelige mensen, lichtwerkers en mensen die graag anderen helpen kan dit een belangrijke levensles en zielsopdracht zijn.

De energetische mix van labradoriet en lavasteen

Lavasteen versterkt de werking van labradoriet. Lavasteen activeert en aardt. Deze cirkel van lavastenen werkt als een magneet en antenne die de beschermende en zuiverende vibraties van labradoriet vergroot en vasthoudt. Daardoor heeft deze armband weinig reiniging nodig: de energie is simpelweg te sterk om vervuild te raken.
Deze lavasteen en labradoriet armband heelt je bewustzijn en brengt spirituele heling op twee belangrijke levenslessen en mentale overtuigingen:


1. Wat je ziet en oppikt, is NIET automatisch ook direct jouw verantwoordelijkheid.
Met andere woorden, als je doorhebt dat iemand anders zich niet goed voelt, betekent dat niet automatisch dat het daarmee ook jouw verantwoordelijkheid is om ervoor te zorgen dat die persoon zich weer beter gaat voelen. Als jij oppikt dat iemand "down" is, is het niet per se aan jou om de persoon weer "up" te krijgen. Deze levensles kan je meer regie geven over hoe je je eigen kostbare energie besteedt. Je hoeft niet iedereen ongevraagd te helpen. Je mag het jezelf naar de zin maken, in plaats van anderen te pleasen.

2. Andermans emoties en uitstraling opmerken is NIET hetzelfde als iets overnemen en meenemen.
Laat alleen energie van andere mensen toe in je aura die jou kan helpen of die heilzaam is voor jouw leven en ontwikkeling. 
Dit is een heel belangrijke les, en hierin schuilt de werking van labradoriet als prikkelfilter: laat alleen toe wat je verheft, wat goed is voor jouw. Met andere woorden, als het enkel de intentie van iemand is om stoom af te blazen en jouw dag te vervuilen met geklaag, dan kan labradoriet je helpen om daar energetisch en ook letterlijk, heel mondig "nee" tegen te zeggen.
Als je iemand ziet of langs iemand loopt die down is, kan labradoriet je helpen om dat te filteren. Het komt erop neer dat je erkent dat je het oppikt, maar dat je óók leert dat oppikken en doorhebben niet hetzelfde is als overnemen. Iets zien, bijvoorbeeld dat iemand down is, is één ding. Het vervolgens de hele dag van binnen met je meedragen, is iets heel anders. Dat is niet nodig.
Labradoriet kan je helpen om hierin een bewuste scheiding aan te brengen. 

We hebben schitterende lavasteen met labradoriet armbanden ontvangen van onze directe leverancier in India.

Alle armbanden zijn bij aankomst in onze winkel gelijk energetisch gereinigd met salie en seleniet, en vervolgens opgeladen op ons favoriete grote bergkristal. 
De armbanden hebben een omtrek van ongeveer 20 cm, de kralen zijn geregen aan elastiek. De mooie gladgepolijste lavasteen kralen combineren prachtig met de twee labradoriet kralen en de houten sierkralen. Een mooie armband voor hem en voor haar!