Bronziet armband "Levenskunstenaar"

€ 14,00

€ 10,50

-25%

Bronziet is een bruine edelsteen met prachtige goud- en bronskleurige glinsteringen. 

De mystieke bronziet steen helpt je om de perfecte balans te vinden dus wilskracht en vertrouwen, tussen controle en overgave. Bronziet geeft je de kracht om niet door te slaan in het willen beheersen van uiterlijke omstandigheden. Dus, voor alle controle-freaks: bronziet maakt je relaxter en wat losser. 

Meer details

product description

Deze edelsteen van Magiërs en Levenskunstenaars helpt om je doel op een "chille manier" te bereiken

De steen opent je hart en ontspant de onderste drie chakra's: de stuitchakra, de buikchakra en de maagchakra (zonnevlecht). Hierdoor kan je lichaam ontspannen en uit de verkramping gaan, zodat je energie vrijer kan stromen. Hierdoor gebruik je je creatieve scheppingskracht (magie) vrijer en vanuit vertrouwen, waardoor je minder streng voor jezelf en voor anderen zult zijn. De neiging om alles te willen controleren, beheersen en regelen zal naar de achtergrond verdwijnen, omdat je met bronziet zult ervaren dat ook op de automatische piloot de dingen precies zo zullen gaan als goed en gewenst is!

Controleren vanuit wijsheid en spiritueel begrip

Soms is het natuurlijk wel goed om duidelijk te zijn: om te dirigeren, te uiten wat je belangrijk vindt en om assertief te zijn. Bronziet helpt om het verschil te zien tussen dwangmatige controle en moedig communiceren. Met bronziet schakel je gemakkelijk tussen vertrouwen en de regie houden, tussen overgave en bijsturing. Broniet is een perfecte steen voor mensen die veel samenwerken met andere mensen of mensen die binnen het gezin meer vanzelfsprekend overwicht willen en beter mee willen tellen in sociale situaties. Bij Aurana noemen wij bronziet ook wel "Magiërsteen" en "Managersteen".

Eens per week of eens per maand (afhankelijk van de mate waarin je de edelsteen gebruikt) kun je je armband energetisch reinigen met salie, maanlicht of seleniet.
De armband is verstelbaar via schuifknopen, dus past altijd! De kralen zijn 8 millimeter in doorsnede. Heel leuk om cadeau te geven, er komt een kaartje met de betekenis bij!