Ga direct naar productinformatie
1 van 7

Armband Tijgeroog & Hematiet "Bliksemafleider"

Armband Tijgeroog & Hematiet "Bliksemafleider"

Normale prijs €14,99 EUR
Normale prijs €19,99 EUR Aanbiedingsprijs €14,99 EUR
Aanbieding Uitverkocht

De energetische mix van de edelstenen tijgeroog en hematiet heeft een neutraliserende werking op sterke en plotselinge emoties.

Het dragen van deze tijgeroog en hematiet armband zorgt ervoor dat je beter in controle blijft als gebeurtenissen inwerken op je emoties. Zodra bepaalde negatieve gedachten en gevoelens worden getriggerd,  zul je deze veel sneller kunnen gronden en afvoeren.

Alle details bekijken

Twee edelstenen die elkaars werking versterken en helpen om intense emoties sneller te verwerken.

Tijgeroog geeft de drager meer controle over de eigen energie. De energie van tijgeroog is sterk en helpt je om je emoties de baas te blijven. Het centrale krachtveld van de Zonnevlecht (derde chakra) wordt opgeladen, wat beschermend werkt omdat het leeglopen en vervuiling voorkomt. Zo reguleert de edelsteen het mentale en emotionele energieveld, waardoor je je stabieler en krachtiger voelt.
Hematiet (een ijzerachtig mineraal) is een goede geleider voor prikkels. Het werkt als een bliksemafleider voor zenuwen, indrukken en emoties. Hematiet activeert de wet van de zwaartekracht en weekt alles los wat niet van nature bij je hoort, om het af te voeren naar Moeder Aarde. Hierdoor ontprikkelt de steen, en hij reinigt je energie, je lichaam en bewustzijn. De steen de-magnetiseert bij overprikkeling en stress, zodat je overtollige energie af kunt voeren en los kunt laten. 

Draag deze armband om je energie te transformeren wanneer je je overspoeld voelt door je gevoelsleven.

Deze unieke tijgeroog en hematiet armband is een steuntje in de rug bij heftige emoties zoals verdriet, angst, twijfel en eenzaamheid.

Hooggevoelige personen en mensen die zichzelf spiritueel ontwikkelen hebben baat bij de energetische mix van hematiet en tijgeroog omdat het overbelasting van het gevoelsleven en de zenuwen voorkomt of verlicht. Hematiet helpt letterlijk om het hoofd koel te houden.

Voel je je overweldigd, overspoeld of overprikkeld, draag deze armband dan om de pols van je niet-dominante hand (de hand waarmee je niet schrijft). Versterk de werking van de hematiet met een korte meditatie: Haal drie keer langzaam en diep adem, tel tot tien en stel je voor hoe alles in je lichaam, geest en aura wat niet nodig is, waar je je zorgen over maakt of wat je angstig maakt wegvloeit, terug de aarde in. Je kunt je voorstellen dat er een afvoerputje voor je op de grond is, bestemd voor de overtollige prikkels en voor alle negativiteit die je per ongeluk van anderen hebt overgenomen. Stel je voor hoe je lichaam en geest  terwijl je de hematiet en tijgeroog aanraakt, energie loslaten die moeiteloos in dit afvoerputje stroomt. Dit kun je zo vaak doen als je wilt en als nodig is. Deze korte aandachtsoefening en reinigende mini-visualisatie met hematiet en tijgeroog kan je ontzettend helpen om energetisch in balans te blijven op dagen dat de snelheid van het leven en de wereld om je heen een uitdaging zijn voor je sensitieve aard.

Armband hematiet en tijgeroog "Bliksemafleider"

Draag deze armband als reminder dat het leven bedoeld is om te ontdekken, te spelen en te genieten. Intense emoties horen bij het leven, maar het is niet de bedoeling dat ze je leven overheersen en al te veel beïnvloeden. Het is de taak van jouw ziel om je te bevrijden van angst en stress, zodat je liefdevol en krachtig je lichtje kan laten schijnen. Zo maak je de wereld een stukje mooier, simpelweg door jezelf toe te staan jezelf te zijn! De armband heeft een omtrek van 21 cm. We hebben er eerst 65 laten maken. Wees er snel bij, wacht niet te lang met bestellen, want hematiet is een populaire, gewilde edelsteen die je niet vaak in sieraden verwerkt ziet. Nieuwe voorraad komt wellicht pas in het voorjaar binnen, dus sla je slag nu het kan!

Materiaal & Eigenschappen

Materiaal

Tijgeroog en hematiet

Eigenschappen

8 mm kralen, geregen aan elastiek. Omtrek 20-21 cm.