Kristalpunt Hanger Labradoriet "ENERGETISCHE BESCHERMING"

€ 10,99

€ 8,79

-20%

Labradoriet is een goede steen voor (hoog)sensitieve mensen die vaak emoties en energie overnemen van anderen. Deze edelsteen helpt je om je beter af te sluiten.

Deze edelsteenhanger met dubbele kristalpunt is speciaal ontworpen om de energie doorstroming in je aura te bevorderen. De naar beneden gerichte punt helpt om te aarden en je idealen te manifesteren.

Meer details

product description

De energie van de edelsteen labradoriet leert je twee belangrijke levenslessen:

1. Niet alles wat je ziet en oppikt, is automatisch ook jouw verantwoordelijkheid. 
Met andere woorden, als je invoelend en empatisch bent en doorhebt dat iemand anders zich niet goed voelt, betekent dat niet automatisch dat het daarmee ook jouw verantwoordelijkheid is om ervoor te zorgen dat die persoon zich beter gaat voelen. Als jij oppikt dat iemand "down" is, is het niet per se aan jou om de persoon weer "up" te krijgen.

2. Iets van iemand anders oppikken, zien of doorhebben is niet hetzelfde als iets overnemen en meenemen.
Laat alleen die prikkels en energieën van andere mensen toe die jou kunnen helpen of die constructief en verrijkend zijn voor jouw leven en ontwikkeling. 
Dit is een heel belangrijke les, en hierin schuilt de werking van labradoriet als prikkelfilter: laat alleen toe wat je verheft, wat goed is voor jou. Met andere woorden, als het enkel de intentie van iemand is om stoom af te blazen en jouw dag te vervuilen met geklaag, dan kan labradoriet je helpen om daar energetisch en ook letterlijk, heel mondig "nee" tegen te zeggen. Als je iemand ziet of langs iemand loopt die down is, kan labradoriet je helpen om dat te filteren. Het komt erop neer dat je erkent dat je het oppikt, maar dat je ook leert dat oppikken en doorhebben niet hetzelfde is als overnemen. Iets zien, bijvoorbeeld dat iemand down is, is één ding. Het vervolgens de hele dag van binnen met je meedragen, is iets heel anders.
Labradoriet kan je helpen om hierin een bewuste scheiding aan te brengen. 

Veters en kettingen

Wil je een zwarte veter of een ketting meebestellen? Kijk op het tabblad "ACCESSOIRES" voor de opties. Tip: we adviseren je om deze mooie labradoriet hanger het onder de keel te dragen. Dit is een ketting of veter van 45-50 cm.

accessories