Dubbelpunt Hanger Goudsteen "WIJSHEID"

Dit product is niet meer op voorraad

€ 8,99

Goudsteen is een door de mens gemaakte steen die wijsheid, inzicht en besluitvaardigheid geeft. De middeleeuwse alchemisten gebruikten deze steen voor zijn positieve invloed. Goudsteen helpt je om de juiste, verstandige keuzes in het leven te maken.

Deze edelsteenhanger met dubbele kristalpunt is ontworpen om de energie doorstroming in je aura te bevorderen en je idealen te manifesteren.

Meer details

product description

De hangers zijn ook te gebruiken als pendel!  

Hoe handig is dat?! Je hebt met dit sieraad altijd een raadgevend orakel en antwoord op je levensvragen bij de hand.

Zo neem je de pendel in gebruik:
Houd de pendelhanger met je linkerhand vast, het uiteinde (engeltje) tussen duim en wijsvinger. Stel een vraag waarop je alleen "ja" kunt antwoorden. Bijvoorbeeld: ruik ik met mijn neus? Kijk hoe je pendel beweegt. Dit is Jouw Unieke Ja. 
Stel nu een vraag waarop het antwoord enkel "nee" kan zijn. Bijvoorbeeld: ruik ik met mijn oren? Kijk weer hoe je pendel beweegt, draait of slingert. Dit is JOUW EIGEN NEE. 
Nu kun je ook vragen gaan stellen waarop je zelf het antwoord niet weet... De pendel zal als tolk optreden voor je onderbewustzijn en je spirituele antennes, zodat op intuïtieve wijze het antwoord zal komen...
 

Tips:

  • Stel alleen vragen over jezelf
  • Formuleer je vragen helder en duidelijk
  • Stel alleen vragen waarop je het antwoord echt wilt weten

Je pendel geeft het beste antwoord op vragen over emoties, spirituele groei, ontwikkeling, relaties en onzelfzuchtige doelen.

accessories