Kristalpunt Hanger Aventurijn "OPTIMISME"

€ 8,99

Aventurijn is de edelsteen van optimisme en geluk. Deze steen schenkt de drager goede moed en een positieve levensinstelling.

Deze dubbelpunt edelsteenhanger is speciaal ontworpen om de energie doorstroming in je aura te bevorderen. De naar beneden gerichte punt helpt om te aarden en je idealen te manifesteren. 

Meer details

product description

Wil je een ketting of veter bestellen? Kijk op het tabblad "ACCESSOIRES"


De beste verdediging tegen negativiteit is positiviteit

Waar licht is, is geen duisternis meer. Aventurijn opent je hart en laat de liefde stromen. Deze zachte, groene edelsteen is als een golf van vriendelijkheid, een spirituele glimlach die de wereld verwarmt en troost met positieve energie. De steen geeft je een aura van mildheid en optimisme, die waar je ook gaat de mensen om je heen aanraakt: negatieve mensen zullen erdoor in verwarring worden gebracht en er het zwijgen toe doen, en mensen die net als jij vriendelijk en open in het leven staan zullen zich tot je aangetrokken voelen en dichterbij je willen zijn.

Blijf trouw aan jezelf met Aventurijn

Doordat aventurijn je hartchakra activeert en opent, kunnen je vermogen om te geven en je vermogen om te ontvangen in balans worden gebracht. Dit betekent dat je mag leren dat het oké is om altijd jezelf te zijn, bij wie je ook bent en wat de omstandigheden ook zijn.
Aventurijn stimuleert hulpvaardigheid en spirituele uitwisselingen. Bereid je voor op hulp, ondersteuning en inspiratie uit je omgeving als je deze steen draagt, en wees ook ontvankelijk voor mensen die jou om advies vragen. Aventurijn brengt mensen bijeen, zonder dat je je eigenheid verliest. De perfecte steen om jezelf te zijn en te blijven, terwijl je kunt genieten van trouwe vriendschappen en harmonieus samenzijn.


accessories