Kristalpunt Hanger Onyx "ANTI-STRESS"

€ 8,99

Onyx geeft doorzettingsvermogen en kracht. Een fijne steen om tijden van stress en onzekerheid te dragen.

Deze edelsteenhanger met dubbele kristalpunt is speciaal ontworpen om de energie doorstroming in je aura te bevorderen. De naar beneden gerichte punt helpt om te aarden en je idealen te manifesteren.

Meer details

product description

Ketting of veter bestellen? Klik op tabblad "ACCESSOIRES"


Bescherm je eigen positieve energie

Zwarte edelstenen zoals onyx hebben het vermogen om negativiteit en doemdenken af te weren. Ze fungeren als energetische schilden en magische spiegels waarmee je je eigen innerlijk licht en optimisme beschermt.

Go for it!

Onyx maakt je als het ware onaanraakbaar, onaantastbaar voor mensen die een pessimistische inslag hebben. Tegelijkertijd stimuleert de edelsteen je uithoudingsvermogen en enthousiasme om iets moois van het leven te maken.

Succes zonder stress

Onyx transformeert gevoelens van druk en stress naar strijdlust, zodat je op de been blijft als het leven uitdagend is. Onyx moedigt je aan om er het beste van te maken, zodat je zonder stress iets tot een succes kunt maken.

We raden aan om deze hanger ter hoogte van je schildklier te dragen. Dit komt neer op een ketting van 45-50 cm. Klik op het tabblad "ACCESSOIRES" om direct een veter of verzilverde ketting mee te bestellen.

accessories