Dubbelpunt Hanger Onyx "ANTI-STRESS"

€ 8,99

Onyx geeft doorzettingsvermogen en kracht. Een fijne steen om tijden van stress en onzekerheid te dragen.

Deze edelsteenhanger met dubbele kristalpunt is speciaal ontworpen om de energie doorstroming in je aura te bevorderen. De naar beneden gerichte punt helpt om te aarden en je idealen te manifesteren.

Meer details

product description

Ketting of veter bestellen? Klik op tabblad "ACCESSOIRES"


Bescherm je eigen positieve energie

Zwarte edelstenen zoals onyx hebben het vermogen om negativiteit en doemdenken af te weren. Ze fungeren als energetische schilden en magische spiegels waarmee je je eigen innerlijk licht en optimisme beschermt.

Go for it!

Onyx maakt je als het ware onaanraakbaar, onaantastbaar voor mensen die een pessimistische inslag hebben. Tegelijkertijd stimuleert de edelsteen je uithoudingsvermogen en enthousiasme om iets moois van het leven te maken.

Succes zonder stress

Onyx transformeert gevoelens van druk en stress naar strijdlust, zodat je op de been blijft als het leven uitdagend is. Onyx moedigt je aan om er het beste van te maken, zodat je zonder stress iets tot een succes kunt maken.

De hangers zijn ook te gebruiken als pendel!  

Hoe handig is dat?! Je hebt met dit sieraad altijd een raadgevend orakel en antwoord op je levensvragen bij de hand.

Zo neem je de pendel in gebruik:
Houd de pendelhanger met je linkerhand vast, het uiteinde (engeltje) tussen duim en wijsvinger. Stel een vraag waarop je alleen "ja" kunt antwoorden. Bijvoorbeeld: ruik ik met mijn neus? Kijk hoe je pendel beweegt. Dit is Jouw Unieke Ja. 
Stel nu een vraag waarop het antwoord enkel "nee" kan zijn. Bijvoorbeeld: ruik ik met mijn oren? Kijk weer hoe je pendel beweegt, draait of slingert. Dit is JOUW EIGEN NEE. 
Nu kun je ook vragen gaan stellen waarop je zelf het antwoord niet weet... De pendel zal als tolk optreden voor je onderbewustzijn en je spirituele antennes, zodat op intuïtieve wijze het antwoord zal komen...
 

Tips:

  • Stel alleen vragen over jezelf
  • Formuleer je vragen helder en duidelijk
  • Stel alleen vragen waarop je het antwoord echt wilt weten

Je pendel geeft het beste antwoord op vragen over emoties, spirituele groei, ontwikkeling, relaties en onzelfzuchtige doelen.

accessories