Kristalpunt hanger Sodaliet "Assertiviteit & Eigenwaarde"

€ 8,99

€ 8,09

-10%

Sodaliet is een edelsteen die je stoere energetische spierballen geeft.

Deze blauw met grijze edelsteen helpt je om assertief te zijn en een gezonde dosis lef en eigenwaarde aan de buitenwereld te laten zien.

Meer details

product description

Stevig in je schoenen

Sodaliet stimuleert je keelchakra. Dit energetische centrum bij je keel beïnvloedt je vermogen om je persoonlijke waarheid uit te spreken, ook als jouw waarheid uniek is en afwijkt van wat volgens anderen gepast of gangbaar is. Je keelchakra stimuleert jouw eigenheid, en je talent om van je af te bijten of om "nee" te zeggen. Eerlijk, open en heerlijk eigenwijs.

Honderd procent jezelf zijn

Als je 100% jezelf bent en dat ook durft te blijven in het gezelschap van anderen, sta je steviger in je schoenen dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden. Sodaliet helpt je herinneren dat de mening van anderen inspirerend kan zijn, maar dat andermans oordeel voor jou totaal niet van levensbelang is: het is helemaal niet nodig dat wat iemand anders vindt jou doet twijfelen over jezelf.

Kristalpunt hanger van Sodaliet

Deze mooie hanger gemaakt van sodaliet edelstenen is nog stoerder dan ie eruit ziet. De dubbelpunt (twee puntige uiteinden) staan voor beweging, groei en het optimaal doorstromen van energie. Draag de hanger als reminder dat je jezelf altijd toestemming geeft om lekker eigenwijs te zijn. Vertrouw op jezelf, wees jezelf en je zult enorme stappen zetten.

Veters en kettingen

Bij voorkeur draag je deze hanger op de hoogte van je keelchakra, of net daaronder. Via het tabblad "ACCESSOIRES" kun je een zwarte veter of verzilverde ketting meebestellen. We adviseren de lengte van 45 cm.

accessories