Titanium Aura Kwarts Kristalpunt Hanger "Rainbow Bridge"

€ 12,99

Titanium Aura Kwarts is een genezende steen die je spirituele ontwikkeling flink kan versnellen.

Deze prachtige, kleurrijke kristalhangers hebben een helende werking op alle chakra's. Ze brengen je energie in balans en verbinden hoofd en hart, lichaam en geest, energie en materie. De titanium aura kwarts slaat een Regenboog Brug tussen jou en je ziel, je Hogere Zelf en je spirituele pad.

Meer details

product description

Breng al je chakra's in balans en geef helende liefde aan alle aspecten van je persoonlijkheid. 

Titanium Aura Kwarts is de edelsteen van spirituele verbinding, van heelwording. Het kristal zendt een helende frequentie uit die alles wat van de kern los is geraakt, weer terugbrengt naar de oorspronkelijke staat van zijn: bepaalde delen van jezelf die je hebt verwaarloosd of onderdrukt, mogen nu geheeld worden door de Regenboog Brug van Licht en Liefde. Titanium Aura Kwarts troost het innerlijke kind en geeft een gevoel van eenheid aan alle delen van je persoonlijkheid en alle rollen die je in het dagelijkse leven op je neemt: vader/moeder, kind, partner, collega, lichtwerker, introvert, extravert, hulpgever, hulpvrager, mantelzorger, loyale vriend of vriendin... al deze aspecten van jezelf worden door deze edelsteen in het licht gezet en kunnen op krachten komen. 

Titanium Aura Kwarts: natuurlijke kristallen met iets extra's!

Deze hanger is gemaakt van authentieke A-kwaliteit bergkristal punten. Echte, natuurlijke kristallen dus. Net zoals bijvoorbeeld Angel Aura Quartz en Watermeloen Kwarts, is deze Titanium Aura Kwarts ook bewerkt en bijgekleurd. Verschillende edelmetalen zoals titanium, goud en platinum zijn verneveld en aan de steen gehecht. Deze laag versterkt de werking van het bergkristal op een bepaalde manier: de frequentie van het kristal en de edelmetalen bundelen zich tot een helend spectrum van licht en kleur. Let op: de hanger, en dan met name het laagje met de nevel van edelmetalen is zéér kwetsbaar. Raak de hanger niet te veel aan met je vingers, de huidzuren en -vetten zullen de kleur en glans kunnen aantasten. Laat de hanger ook nooit in contact komen met water! Ervaring leert dat de hanger niet geschikt (te kwetsbaar) is voor kinderen. 
Eens per week of eens per maand (afhankelijk van de mate waarin je de hanger draagt) kun je je sieraad energetisch reinigen met salie, maanlicht of seleniet.
Titanium kwarts is momenteel moeilijk te verkrijgen, deze zending is net binnen uit het Verre Oosten. We hebben slechts 50 hangers. Via het tabblad "ACCESSOIRES" kun je een ketting of veter meebestellen.

accessories