Crazy Lace Agaat hanger "Familiebanden"

€ 11,99

€ 7,79

-35%

Crazy Lace agaat is een energetisch reservoir voor de kracht en kennis die van generatie op generatie wordt doorgegeven.

Deze bijzondere edelsteen uit de agaat familie verstevigt bloedbanden, zodat het gevoel van verwantschap, onderlinge saamhorigheid en uitwisseling vrij kan stromen binnen het gezin of binnen de familie. Tevens heelt de steen verstoorde familiebanden.

Meer details

product description

De edelsteen van saamhorigheid, overlevering en tradities

Crazy Lace agaat is als een bibliotheek die de herinneringen, evolutie en levenslessen van een bepaalde familie of van je gezin opslaat en levend houdt. De edelsteen wordt vaak op een centrale plek in huis bewaard, zoals op de keukentafel, op de schouw of op de salontafel. Waar het gezin zich verzamelt, versterkt de Crazy Lace agaat het gevoel van samenzijn en bij elkaar horen. De steen versterkt onderling begrip en gezonde afhankelijkheid van elkaar.
Vaak wordt deze steen ook als hanger cadeau gedaan van generatie op generatie, of binnen gelijke bloedbanden zoals broers en zussen, om hiermee dankbaarheid te tonen en op een mooie manier te uiten dat je blij bent dat je in elkaars leven bent.

Eigenschappen en onderhoud

Deze hanger is ongeveer 3 cm groot. Let op: de steen is NIET helemaal glad of perfect gepolijst. Je ziet en voelt ruwe en ruige delen op het oppervlak, en de steen heeft soms natuurlijke groeven en breukvlakken die tijdens de groei, diep in Moeder Aarde, zijn ontstaan. Dit zijn GEEN beschadigingen, maar tekenen van de authenticiteit en unieke vorming van jouw Crazy Lace agaat.

Bestel een VETER of KETTING mee via het tabblad "ACCESSOIRES" boven deze omschrijving.

Reinig de steen energetisch in de volle maan, met Reiki of door de steen bij seleniet te leggen. Seleniet is de engelensteen die alle andere edelstenen, kristallen en mineralen zuiver houdt. Doe dit eens per week, eens per maand of naar behoefte en eigen inzicht.

accessories