Chalcedoon hanger "Go with the Flow"

€ 9,99

Chalcedoon, ook wel de Elfensteen genoemd, stemt je af op het ritme van de natuur en je innerlijke flow.

Chalcedoon helpt je om je bewust af te stemmen op jouw innerlijke ritme. Alles stroomt, al het leven pulseert en is onderhevig aan eb en vloed, yin en yang, actie en rust, groei en transformatie. Deze hanger helpt je om jouw persoonlijke ritme en flow te ontdekken.

Meer details

product description

Chalcedoon wordt ook wel de Elfensteen genoemd.

Deze hemelsblauwe edelsteen brengt je opnieuw in contact met Moeder Aarde en natuurwezens, vandaar dat deze edelsteen ook wel de Elfensteen wordt genoemd. Vanuit de connectie met de natuur kun je je eigen leefritme kalmeren, gevoelens van haast loslaten en in een heerlijke flow komen.

Tune in op je innerlijke frequentie van Flow

De natuur, Moeder Aarde, zendt non-stop grote golven van liefde, kalmte, kracht en oeroude wijsheid uit. Chalcedoon maakt je hier ontvankelijk voor, zodat je je hoofd uit kunt zetten en je kunt overgeven aan de natuurlijke stroom, de kosmische flow, je innerlijke ritme. Zo leer je dat er een tijd is van beweging en inspanning, en een tijd van rust en stilte. Deze energieën wisselen elkaar continu af in een oeroud tempo en ritme. Hiernaar luisteren, je hierop afstemmen, geeft je leven flow.

Een schitterende chalcedoon hanger

Deze dubbelpuntige chalcedoon hanger brengt je energie in beweging, zodat je heerlijk kunt gaan genieten van de stromende levenskracht. De hanger is ongeveer 2 tot 3 cm groot en wordt geleverd zonder veter of ketting. Deze kun je als je wilt gelijk meebestellen via het tabblad "ACCESSOIRES".

accessories