Titanium Kwarts Hanger "AURA RAINBOW"

Dit product is niet meer op voorraad

€ 14,95

Titanium kwarts is bergkristal dat verhit en bewerkt is met titanium. Hierdoor ontstaat de bijzondere edelsteen titanium kwarts, ook wel bekend als Regenboog Aura Kwarts.

Titanium kwarts brengt vrolijkheid, levenslust en een relaxte houding. Het is een ideale steen tegen piekeren en somberheid. De edelsteen reinigt je aura. De regenboogkleuren zijn van invloed op alle chakra's.

Meer details

product description

De hangers zijn ook te gebruiken als pendel!  

Hoe handig is dat?! Je hebt met dit sieraad altijd een raadgevend orakel en antwoord op je levensvragen bij de hand.

Zo neem je de pendel in gebruik:
Houd de pendelhanger met je linkerhand vast, het uiteinde (engeltje) tussen duim en wijsvinger. Stel een vraag waarop je alleen "ja" kunt antwoorden. Bijvoorbeeld: ruik ik met mijn neus? Kijk hoe je pendel beweegt. Dit is Jouw Unieke Ja. 
Stel nu een vraag waarop het antwoord enkel "nee" kan zijn. Bijvoorbeeld: ruik ik met mijn oren? Kijk weer hoe je pendel beweegt, draait of slingert. Dit is JOUW EIGEN NEE. 
Nu kun je ook vragen gaan stellen waarop je zelf het antwoord niet weet... De pendel zal als tolk optreden voor je onderbewustzijn en je spirituele antennes, zodat op intuïtieve wijze het antwoord zal komen...
 

Tips:

  • Stel alleen vragen over jezelf
  • Formuleer je vragen helder en duidelijk
  • Stel alleen vragen waarop je het antwoord echt wilt weten

Je pendel geeft het beste antwoord op vragen over emoties, spirituele groei, ontwikkeling, relaties en onzelfzuchtige doelen.

accessories