In prijs verlaagd! Mantra Mala Rozenkwarts "LIEFDE"

Mantra Mala Rozenkwarts "LIEFDE"

Dit product is niet meer op voorraad

€ 22,00

€ 11,00

-50%

Een mala is een oosters gebedssnoer van 108 kralen waarmee mantra's worden geteld. Deze mala is gemaakt van rozenkwarts kralen, de edelsteen van liefde, troost en emotionele genezing.

De kralen zijn 4mm doorsnede. Deze mala is bedoeld voor meditatie en mantra-zang, niet als sieraad. Een krachtig en betoverend symbool van heelheid, devotie en spiritualiteit!

Meer details

product description

Deze zogenaamde "japa-mala" (gebedssnoer) uit India gebruik je bij het opzeggen en tellen van mantra's. Houd de mantra mala in je dominante (schrijf)hand, tussen duim en wijsvinger. Begin bij de grote kraal. Deze heet ook wel de guru-kraal. Iedere keer als je je mantra hebt opgezegd, hardop of van binnen, beweeg je je duim en wijsvinger zodat je een volgende kraal vasthoudt. 

Er zijn mantra's uit het Tibetaans boeddhisme, zoals Om Mani Padme Hum (Het Juweel in de Lotus, oftewel "de wijsheid zit van binnen"). Er zijn ook Vedische mantra's uit de Hindoeistische Yoga tradities, zoals Om Namah Shivaya (ik heb eerbied voor de schepper, de schepping en het hoogste bewustzijn). Je kunt ook een Westerse mantra of een zelfbedachte affirmatie gebruiken, zoals "Ik ben een met het licht" of "Ik ben vrij, ik ben veilig, ik heb de kracht om bewust en in liefde te leven".

Mediteren en mantra's reciteren met behulp van de mala helpt bij het ontwikkelen van concentratie, een spirituele levenshouding en het loskomen van beperkende gedachten.


De nieuwste producten Bekijk alle nieuwe producten


Recent door jou bekeken