Aanbiedingen

Nieuwe producten

per pagina
 • Seleniet is vernoemd naar Selena, de Maangodin. Seleniet staat bekend om haar energie van reiniging en rust waar gevoelige mensen veel baat bij hebben. Het mineraal wordt ook wel engelensteen genoemd, omdat de helende kracht hemels en zacht aanvoelt. Seleniet is als een gids op je spirituele pad.

  € 19,00 € 15,20 -20%
 • Groene jade is in het Oude China het symbool van geluk, gezondheid en positieve energie. Groene jade is een prachtige en unieke edelsteen die al eeuwenlang wordt gewaardeerd om zijn levendige groentinten en exclusieve uitstraling. Maar wist je dat van groene jade ook wordt gezegd dat het krachtige eigenschappen heeft die geluk en fysiek welzijn in...

  € 8,99 € 6,99
 • Regenboog Maansteen, ook wel bekend als Blauwe Maansteen, is een van de meest spirituele edelstenen die Moeder Aarde heeft voortgebracht. Maansteen brengt je in contact met je zachte, vrouwelijke kant. De edelsteen helpt om te vertrouwen op je gevoelsleven en je innerlijke bron van kracht en wijsheid.

  € 29,00 € 14,50 -50%
 • Opaal is een bekende edelsteen, maar toch kom je 'm niet vaak in het echt tegen. Wij hebben een collectie dendriet opaal armbanden binnen gekregen uit het Verre Oosten. Deze prachtige siersteen staat onder andere symbool voor overvloed op alle niveau's: materieel, emotioneel en spiritueel. Hieronder geven we meer uitleg over de werking van deze...

  € 8,99
 • De edelsteen dumortieriet kan je helpen om je overtollige energie kwijt te raken als je je rusteloos of onrustig voelt. Deze edelsteen is perfect voor iedereen die moeite heeft om te ontspannen, of worstelt met bewuste of onbewuste schuldgevoelens over rust en ontspanning.

  € 12,00 € 9,00 -25%
 • Rozenkwarts is de steen van de liefde, die je hart opent. De steen brengt zachtheid, troost en warmte. Prachtig hartvormig geslepen hangertje van hoge kwaliteit rozenkwarts uit Brazilië. Een hartverwarmend geschenk voor jezelf of iemand anders. Draag dit sieraad bij voorkeur aan een ketting van 50 of 56 cm.

  € 7,99
 • De edelsteen gele jade heeft een zuiverende en versterkende werking op je derde chakra, ook wel bekend als de Zonnevlecht. Gele jade staat ook bekend als honing jade en het kan eigenlijk zowel geel als bruinig zijn. Hoe donkerder en bruiner van kleur, hoe ouder de jade is en hoe sterker de werking is.

  € 10,00 € 7,50 -25%
 • Triple Quartz is de edelsteen van puurheid, zuiverheid en eenvoud. Het kristal is nauw verwant aan bergkristal, citrien en rookkwarts en combineert de helende eigenschappen van deze drie kristallen. De edelsteen helpt om "gedoe" los te laten en focussen op de essentie van jouw levenspad en verlangens.

  € 8,99
 • Howliet helpt je om je aandacht te verplaatsen van de prikkels buiten jezelf naar je eigen innerlijk welzijn. Deze gemarmerde witte steen heeft een heel zuivere energie en een bijzondere zachte en milde werking. De edelsteen stimuleert tevredenheid en het bewandelen van de weg van de minste weerstand. 

  € 9,99
 • Blauwe Apatiet versterkt paranormale gaven en helpt je om een kanaal te zijn voor spirituele wijsheid. Deze Apatiet edelsteen hanger helpt om je geest tot rust te brengen, zodat je je kunt openen voor een ander soort wijsheid: de universele waarheid van je liefdevolle spirituele gids. Apatiet fluistert je in: "Wordt maar stil van binnen, dan zul je...

  € 8,50 € 7,65 -10%
 • Dit Feng Shui Levensboom Kristal brengt positieve levensenergie in huis. Dit sierlijke Feng Shui levensboom kristal hang je voor het raam. Als de zon schijnt, wordt het zonlicht door de facetten van het kristal opgesplitst in alle kleuren van de regenboog. De regenbogen vullen je kamer met nieuwe, positieve energie. En daar wordt je blij van!

  € 9,99
 • Rode Tijgeroog helpt je om jezelf te waarderen om wie je bent en om wat je voor elkaar hebt gekregen. Deze edelsteen helpt je om blij te zijn met jezelf, en om met opgeheven hoofd in het leven te staan.

  € 8,99
 • Crazy Lace agaat is een energetisch reservoir voor de kracht en kennis die van generatie op generatie wordt doorgegeven. Deze bijzondere edelsteen uit de agaat familie verstevigt bloedbanden, zodat het gevoel van verwantschap, onderlinge saamhorigheid en uitwisseling vrij kan stromen binnen het gezin of binnen de familie. Tevens heelt de steen...

  € 11,99 € 7,79 -35%
 • Granaat is een angstremmende en geruststellende edelsteen, die beterschap belooft en je helpt om direct in contact te staan met je oneindige bron van innerlijke kracht. Deze dieprode edelsteen wordt al sinds de oudheid beschouwd als een kostbaar en bijzonder spiritueel medicijn. De werking van de steen voelt extreem geruststellend en bevestigend.

  € 9,99
 • Landschapsjaspis is een aardende steen die je helpt om je doelen waar te maken. Jaspis geeft kracht aan je basischakra (wortelchakra, bij de stuit). Hiermee aardt je jezelf en laat je mentale energie doorstromen naar de fysieke werkelijkheid. Dit noemen we ook wel creatief materialiseren.

  € 8,99
 • De edelsteen Larimar wordt gevonden in de oceaan bij de Dominicaanse Republiek, op een plek waar volgens de lokale overleving het verzonden continent Atlantis verborgen ligt. Larimar is een zeer spirituele steen die niet mag ontbreken in de collectie van lichtwerkers, spirituele zielen en hoogsensitieve personen. Want het is een sterk genezende steen die...

  € 29,00 € 14,50 -50%
 • Nieuw
  In winkelwagen

  Groene Agaat kalmeert je geest en slaat een brug tussen je gevoel en je verstand. Agaat helpt om te onthaasten, jezelf naar binnen te keren en bewust te zoeken naar een rustpunt. De energie die deze edelsteen uitstraalt brengt balans en harmonie op alle vlakken van jezelf en je leven. 

  € 8,99
 • Ioliet, ook bekend als de Saffier van de Zee, is de steen van visioenen, spirituele waarheid en astrale reizen. De ioliet stimuleert het voorhoofdchakra, ook bekend als het Derde Oog. In dit energiecentrum zetelt je intuïtie en je spirituele (in)zicht. Bij deze hanger ontvang je een meditatie op papier: de Derde Oog Activatie. Lees hieronder meer...

  € 20,00 € 16,00 -20%
 • Zwarte toermalijn beschermt tegen negatieve energie van andere mensen zodat je minder snel heftige emoties oppikt en overneemt. De steen helpt om je minder opgejaagd en gespannen te voelen. Je sluit jezelf veilig op in een coconnetje van je eigen energie, zodat je je eigen sfeer en vibratie met je meeneemt waar je ook gaat. 

  € 7,99
 • Agaat is de edelsteen van lichamelijke ontspanning, emotionele rust en mentale balans. Agaat helpt om te onthaasten, jezelf naar binnen te keren en bewust te zoeken naar een rustpunt. De energie die deze edelsteen uitstraalt brengt balans en harmonie op alle vlakken van jezelf en je leven.

  € 8,99
 • Deze grijsgroene maansteen uit India is de steen van mystieke kracht en helende vermogens.  Maansteen is de edelsteen van het spirituele, van intuïtie en magie. De edelsteen versterkt je vrouwelijke energie en helpt om je aandacht naar binnen te richten. Maansteen is de steen van de ziel. De steen staat symbool voor je vermogen om...

  € 8,99
 • Fluoriet is de enige edelsteen die rechtstreeks inwerkt op de kwaliteit en dichtheid van je aura, je eigen veilige bubbel. De aura is een onzichtbaar veld van subtiele energie dat je lichaam omhult en beschermt. Deze ruwe fluoriet hangers hebben een extra sterke zuiverende werking op dit krachtveld.

  € 7,75
 • Deze labradoriet armband is een must-have steen als je hooggevoelig bent en soms teveel openstaat voor indrukken van buitenaf.  Labradoriet werkt als een filter voor prikkels, het zuivert de energie die in het dagelijkse leven op je afgevuurd wordt. Als hoogsensitief persoon (HSP) kun je soms moeite hebben om al deze indrukken te verwerken en los te laten. 

  € 7,99
 • Deze engelenvleugel is versierd met zeven edelstenen die overeenkomen met de zeven aartsengelen en de zeven chakra's, de energetische krachtcentra in het spirituele lichaam. Deze zeven edelstenen roepen zeven engelen aan. Ze beschermen je met hun vleugels van licht en liefde. Hieronder lees je welke steen bij welke engel hoort.

  € 15,00
 • Blauwe Apatiet versterkt paranormale gaven en helpt je om open te staan voor spirituele wijsheid. Apatiet helpt om je geest tot rust te brengen, zodat je je kunt openen voor de liefde en wijsheid van je spirituele gids. Deze edelsteen wordt geassocieerd met de priesteressen van Atlantis, met de natuurmagie van de Keltische druïden en...

  € 18,00
 • De zuiverende, ontgiftende mix van hematiet, tijgeroog en toermalijn.  Deze armband is gemaakt van drie soorten edelstenen die je fysieke, mentale en emotionele kracht een flinke oppepper geven. Lees er hieronder meer over.

  € 12,00
 • Rookkwarts kalmeert de zenuwen en brengt verlichting bij nervositeit. Rookkwarts is een goede steen voor mensen die veel twijfelen, moeilijk beslissingen nemen of willen leren om out of the box te denken. De steen kalmeert het overbelaste brein en denkvermogen, wat rust en helderheid brengt. Hierdoor worden klachten op het vlak van overprikkeling,...

  € 7,99
 • De edelsteen malachiet staat voor vrijheid, keuzekracht en vrije wil. Malachiet helpt om beperkende patronen te doorbreken. Deze prachtige groen met zwarte edelsteen stimuleert het loslaten van het oude, om daarna bewust nieuwe keuzes te kunnen maken. Malachiet brengt je in contact met je idealen, wensen en voorkeuren en geeft je de energie om je doelen...

  € 25,00 € 20,00 -20%
 • Prehniet zendt een helende energie uit die hoofd en hart met elkaar verbindt. Deze groene edelsteen slaat een energetische brug tussen het hartchakra en de hersenen: je gevoelsleven en dagelijkse gedachten worden met elkaar in contact gebracht. Zo kun je meer vanuit je gevoel gaan leven.

  € 9,99
 • Rozenkwarts is de steen van het hart. De helende energie van deze edelsteen brengt troost, verzacht emoties en heelt je vermogen om je hart te openen voor al het moois dat het leven te bieden heeft.

  € 8,99
 • Twee oersterke edelstenen voor ultieme bescherming en energetische reiniging. De twee meest krachtige edelstenen die schadelijke energie absorberen en transformeren komen samen in een magische pilaar van helende kracht.

  € 23,99
 • Groene mosagaat is de edelsteen van reiniging en herstel. De steen helpt je om te mentaal en fysiek te ontgiften. Laat alle overbodige ballast maar lekker los! De positieve vibratie en helende werking van mosagaat stimuleert zuiverheid, gezondheid en dankbaarheid. Lees hieronder wat deze "detox" edelsteen voor jou kan doen.

  € 19,99
 • Tijgeroog verhoogt je energetische vibratie waardoor je gaat stralen en je veel sterker zult voelen. Tijgeroog geeft een goed gevoel van trots en eigenwaarde. De edelsteen versterkt je persoonlijke trilling en geeft je een aura van kracht. Mensen zullen hierdoor meer respect tonen voor jouw grenzen.

  € 12,50
 • Nieuw
  In winkelwagen

  Onyx is de edelsteen van doorzettingsvermogen en flexibiliteit. Deze glimmende zwarte steen helpt je om beter om te gaan met stress. Onyx transformeert gevoelens van druk en stress naar strijdlust, zodat je op de been blijft als het leven uitdagend is. Onyx moedigt je aan om er het beste van te maken, zodat je zonder stress iets tot een succes kunt maken.

  € 8,99
 • Bronziet is een bruine edelsteen met prachtige goud- en bronskleurige glinsteringen.  De mystieke bronziet steen helpt je om de perfecte balans te vinden dus wilskracht en vertrouwen, tussen controle en overgave. Bronziet geeft je de kracht om niet door te slaan in het willen beheersen van uiterlijke omstandigheden. Dus, voor alle controle-freaks:...

  € 19,00
 • Kyaniet, naar het Griekse woord voor blauw, is de steen van moeiteloze verandering en wonderen. Deze heldere energie werkt positief in op blokkades zónder dat je altijd per se naar de kern van het probleem of de oorzaak hoeft te gaan. De edelsteen Kyaniet fluistert je in dat het leven soms ook wel eens moeiteloos mag zijn, en dat je niet altijd zo...

  € 12,99
 • Lapis Lazuli brengt je in contact met je eigen gevoel van moed en stimuleert op die manier eigenwaarde en zelfvertrouwen.  De edelsteen activeert en zuivert de energie van je keelchakra, de zetel van je zelfbeeld en zelfexpressie. Dit stelt je in staat om de dingen op jouw unieke en geheel eigen wijze te doen.

  € 9,50
 • Chalcedoon, ook wel de Elfensteen genoemd, stemt je af op het ritme van de natuur en je innerlijke flow. Chalcedoon helpt je om je bewust af te stemmen op jouw innerlijke ritme. Alles stroomt, al het leven pulseert en is onderhevig aan eb en vloed, yin en yang, actie en rust, groei en transformatie. Deze hanger helpt je om jouw persoonlijke ritme en flow...

  € 9,99
 • Zeven verschillende soorten edelstenen die je energie van top tot teen in balans brengen. De chakra kristallen zijn verzegeld in een schitterende orgon obelisk die je in huis kunt neerzetten om zo een energetische cocon van optimisme, kracht en balans te creëren.

  € 19,99
 • De edelsteen labradoriet is een must-have steen als je hooggevoelig bent en soms teveel openstaat voor indrukken van buitenaf.  Labradoriet werkt als een filter voor prikkels, het zuivert de energie die in het dagelijkse leven op je afgevuurd wordt. Als sensitief persoon kun je soms moeite hebben om al deze indrukken te verwerken en los te laten. 

  € 25,00
 • Nieuw
  In winkelwagen

  Een oersterke edelsteen voor spirituele bescherming en energetische reiniging. Labradoriet, verzegeld in orgon: een magische pilaar van helende kracht. Zet 'm in je woonkamer en reinig de energie in huis, of houdt hem in je handen voor instant zuivering van je aura en chakra's. Lees hieronder meer over orgon en labradoriet.

  € 19,99
 • Nieuw
  In winkelwagen

  De edelsteen hematiet is een onmisbare steun en toeverlaat in tijden van stress en overbelasting. Samen met de wit gemarmerde howliet steen zorgt hij voor een mooie mix van ontstressende en ontgiftende energieën. Hieronder lees je er meer over.

  € 14,99
 • Lavasteen combineert de energie van de elementen aarde en vuur. Lavasteen wordt gevormd door overblijfselen van vulkaanuitbarstingen: het is gestolde, in de aarde versteende lava. Lavasteen brengt je als product van vuur en aarde in contact met deze twee elementen. Het schenkt je de passie en daadkracht van het element vuur, en de goede gronding en "down...

  € 9,50
 • Groene jade is in het Oude China het symbool van geluk, voorspoed en positieve energie. Groene jade is een prachtige en unieke edelsteen die al eeuwenlang wordt gewaardeerd om zijn levendige groentinten en exclusieve uitstraling. Maar wist je dat van groene jade ook wordt gezegd dat het krachtige eigenschappen heeft die geluk en voorspoed in je...

  € 10,99 € 8,99
 • Eenvoudig zelf je edelstenen reinigen en opladen met dit handige setje van hematiet en bergkristal. Reinig en verzorg je dierbare sieraden en edelstenen door ze te ontladen (zuiveren) met hematiet en weer op te laden met bergkristal. Snel, eenvoudig en fijn om te doen! Hieronder meer uitleg.

  € 8,99
 • Nieuw
  In winkelwagen

  Drie edelstenen die samen een magische mix van positieve energie uitstralen.   Deze Gouden Driehoek kristallen zijn verzegeld in een schitterende orgon obelisk die je in huis kunt neerzetten om zo een spirituele sfeer van optimisme, kracht en geluk te creëren.

  € 19,99
 • Alles wat je positieve aandacht geeft, groeit en kan tot bloei komen. Aventurijn is de steen van positiviteit die helpt om het glas als halfvol te zien. Aventurijn ondersteunt bij het ontwikkelen van een optimistische kijk op het leven. Deze groene edelsteen opent je hart, zodat je je kunt openstellen voor positieve energie, nieuwe indrukken, nieuwe...

  € 11,99
 • De edelsteen Serafiniet is genoemd naar de Serafijnen, de hoogste engelen die met hun gezang verlichting, gelukzaligheid en genezing brengen. Serafiniet wordt door spirituele lichtwerkers wel aangeduid als Engel van het Kristallijnen Licht. Het is een zeldzame steen met een hoge en zuivere vibratie, die zachte, hemelse healing geeft. Veel mensen ervaren...

  € 25,00 € 12,50 -50%
 • Deze edelsteen armband combineert de positieve werking van sodaliet en howliet en repareert de onvoorwaardelijke liefde voor jezelf. Deze mooie mix van howliet en sodaliet activeert je keelchakra en versterkt je vermogen om je eigen keuzes te maken, zonder schuldgevoel of schaamte naar de mensen in je omgeving. Eigenwijs en trouw aan jezelf! 

  € 16,99
 • Nieuw
  In winkelwagen

  Picasso Jaspis is een bijzondere variant van de edelsteen Jaspis die je verbeeldingskracht en creativiteit stimuleert. Het is de steen van flexibiliteit, "out of the box" denken en van goede voornemens. Picasso Jaspis helpt je om het glas als halfvol te blijven zien, om van iedere situatie het beste te maken en om iedere dag vol frisse moed te...

  € 17,99 € 11,69 -35%
 • Deze drie edelstenen armbandjes helpen je om iedere dag fris en fruitig te beginnen. Drie bijzondere edelstenen die elkaars zuiverende en positieve energie versterken: groene jade, mosagaat en boomagaat. Lees hieronder meer over de werking.

  € 24,99
 • Seleniet reinigt je aura, en zwarte toermalijn beschermt tegen negatieve energie. Deze hanger bevat een stuk seleniet en een ruwe toermalijn. Samen staan deze stenen voor spirituele zuiverheid, energetische bescherming, aura reiniging en de beschermende lichtenergie van engelen. De mix van seleniet en zwarte toermalijn kan je helpen om een...

  € 18,00
 • Seleniet reinigt je aura, en zwarte toermalijn beschermt tegen negatieve energie. Deze hanger bevat een stuk seleniet en een ruwe toermalijn. Samen staan deze stenen voor spirituele zuiverheid, energetische bescherming, aura reiniging en de beschermende lichtenergie van engelen. De mix van seleniet en zwarte toermalijn kan je helpen om een...

  € 22,00
 • Nieuw
  In winkelwagen

  Deze levensboom staat symbool voor de spirituele brug tussen hemel en aarde. De edelstenen die erin zijn verwerkt, brengen gezondheid en balans voor lichaam, geest en ziel. Lees hieronder meer over de werking van de verschillende edelstenen en kristallen van deze bijzondere hanger.

  € 16,99
 • De energetische mix van de edelstenen tijgeroog en hematiet heeft een neutraliserende werking op sterke en plotselinge emoties. Het dragen van deze tijgeroog en hematiet armband zorgt ervoor dat je beter in controle blijft als gebeurtenissen inwerken op je emoties. Zodra bepaalde negatieve gedachten en gevoelens worden getriggerd,  zul je deze...

  € 19,99
 • Met deze combinatie van de zuiverende engelensteen seleniet en de complete set van zeven chakra edelstenen, haal je een bijzonder instrument voor spirituele healing in huis. Seleniet zorgt voor energetische reiniging en maakt andere stenen schoon. De steen brengt je ook in contact met engelen en gidsen. Met de zeven chakra stenen geef je jezelf of...

  € 32,99
 • De combinatie van deze drie edelsteen hartjes zorgt voor een speciale mix van ontspanning, veiligheid en plezier in de slaapkamer. Leg ze onder je hoofdkussen en ze vullen je slaapkamer met de magische vibratie van Tantra: bewustzijn en liefde. De drie stenen creëren met elkaar een energieveld waarin je samen kunt relaxen en genieten. Zo schep je...

  € 10,00
 • Blauwe agaat versterkt gevoelens van eigenwaarde en brengt je innerlijke criticus tot zwijgen. Deze steen is geschikt om je zelfbeeld een oppepper te geven. Blauwe agaat schakelt namelijk je innerlijke criticus uit, het stemmetje in je hoofd dat non-stop commentaar levert op je eigen doen en laten.

  € 9,50
 • In deze schitterende armbanden set zijn vier edelstenen samengebracht die elkaars helende werking versterken. Ze creëren een energieveld van herstel, balans, bescherming en kracht. Amazoniet, labradoriet, tijgeroog en lavasteen gaan perfect samen in een energetische mix die positief inwerkt op jouw body, mind & soul.Hieronder lees je de uitleg per...

  € 19,00
 • Aventurijn is de steen van het hart die staat voor zachtheid, vriendschap, trouw en optimisme. Deze mooie groene edelsteen hanger brengt positiviteit en opgewekte energie. Aventurijn stimuleert gevoelens van dankbaarheid en trouw binnen vriendschappen. Door een aventurijn steen te schenken, zeg je als het ware "dankjewel, wat fijn dat je in mijn leven...

  € 8,99
 • Crazy Lace agaat is een energetisch reservoir voor de kracht en kennis die van generatie op generatie wordt doorgegeven. Deze bijzondere edelsteen uit de agaat familie verstevigt bloedbanden, zodat het gevoel van verwantschap, onderlinge saamhorigheid en uitwisseling vrij kan stromen binnen het gezin of binnen de familie. Tevens heelt de steen...

  € 11,99 € 7,79 -35%
 • Nieuw
  In winkelwagen

  Deze bergkristal hanger verbindt je met je Hogere Zelf en verhoogt je bewustzijn. Bergkristal spreekt tot je ziel: het onsterfelijke deel van jou dat de dingen diep van binnen haarfijn aanvoelt en dat toegang heeft tot hogere bronnen van zuivere kennis en onvoorwaardelijke liefde.

  € 8,99
 • Groene jade is in het Oude China het symbool van geluk, voorspoed en positieve energie. Groene jade is een prachtige en unieke edelsteen die al eeuwenlang wordt gewaardeerd om zijn levendige groentinten en exclusieve uitstraling. Maar wist je dat van groene jade ook wordt gezegd dat het krachtige eigenschappen heeft die geluk en voorspoed in je...

  € 11,99 € 9,99
 • Zwarte toermalijn absorbeert negatieve energie van apparaten, andere mensen en de omgeving. Veel mensen leggen een zwarte toermalijn bij een beeldscherm. Het kan klachten met betrekking tot WiFi-straling verlichten. Als sieraad gedragen, beschermt de steen tegen negatieve invloed van andere mensen, privé en op het werk.

  € 9,99 € 6,99 -30%
 • Honing Calciet stimuleert een optimistische kijk op het leven. De steen geeft nieuwe energie en voorkomt uitstelgedrag.  Honing Calciet geeft doorzettingsvermogen bij langdurige projecten en helpt om gezonde gewoontes aan te leren. De steen geeft focus, helpt om aandacht vast te houden en ondersteunt het fysieke lichaam bij afvallen en fitter worden.

  € 9,75
 • Nieuw
  In winkelwagen

  Fluoriet is de enige edelsteen die rechtstreeks inwerkt op de kwaliteit en dichtheid van je aura, je eigen veilige bubbel. De aura is een onzichtbaar veld van subtiele energie dat je lichaam omhult en beschermt. Deze fluoriet stenen brengen energie in beweging en hebben een extra sterke zuiverende werking.

  € 11,99 € 8,99 -25%
 • Deze purperen healer uit het mineralenrijk maakt je hoofd leeg. De steen brengt fysieke, mentale en emotionele ontspanning. De steen helpt daardoor ook om snel en rustig in slaap te vallen. Tevens stimuleert Lepidoliet het vermogen om onafhankelijk te zijn en beperkende of negatieve patronen te doorbreken. 

  € 12,99
 • Deze edelsteen armband combineert de positieve werking van amethist en howliet om je in contact te brengen met de spirituele wijsheid van engelen. Deze mooie mix van howliet en amethist roept de engelen aan en vraagt hen om jou tekenen te geven dat je op het goede pad bent, zodat je nog beter kunt leren luisteren naar je innerlijke wijsheid. 

  € 16,99 € 11,89 -30%
 • Zwarte agaat kalmeert het zenuwstelsel en beschermt je tegen uitputting. Zwarte agaat brengt je een energie van instant kalmte. De energie van agaat verzacht en verkoelt je hoofd, zodat het geregel, gestress en gepieker minder wordt. Zwarte agaat voorkomt letterlijk dat dingen naar je hoofd stijgen: de kracht van deze edelsteen brengt aarding, rust en...

  € 12,99
 • Gronden, of aarden, is belangrijk voor gevoelige mensen en zorgt voor een optimale balans tussen lichaam, ziel en geest - tussen boven en beneden, hemel en aarde. We hebben een edelstenen energie kuur samengesteld die het veiliger en gemakkelijker maakt om contact te maken met de aarde, om je lichaam te gronden en eventuele blokkades op dit gebied te...

  € 18,99
 • Dit lieve hangertje van rozenkwarts heelt je hart met de vibratie van troost en liefde. Rozenkwarts is de steen van liefde en emoties. De edelsteen helpt je herinneren dat gevoelens waardevolle signalen van je ziel zijn, die je de aandacht mag geven die ze nodig hebben. Rozenkwarts verzacht heftige emoties, en zorgt voor een gevoel van veiligheid.

  € 8,99
 • Opaliet is een synthetische opaal met hetzelfde glanzende effect als deze edelsteen, van melkachtig wit tot hemels blauw. Opaliet heeft dezelfde werking als opaal: de steen maakt blokkades los, stimuleert passie en staat symbool voor extase, sensualiteit en energetische reiniging.

  € 8,99
 • Deze edelsteen armband combineert de positieve werking van onyx en howliet om je te helpen je zorgen los te laten. Deze mooie mix van howliet en onyx roept de engelen aan om jou tekenen te geven dat je je zorgen los mag laten - omdat ze niet bijdragen aan je herstel, je missie en je spirituele doel.

  € 18,99 € 16,14 -15%
 • Amazoniet geeft je nieuwe energie en heeft een verjongende, verfrissende uitwerking op lichaam en geest. Deze blauw-groene edelsteen zuivert het hartchakra en herstelt je emotionele balans. Amazoniet is vernoemd naar de rivier Amazone, en de kalmerende energie van deze edelsteen spoelt zorgen, stress en negatieve gedachten over jezelf weg.

  € 11,99
 • Deze bergkristal hanger verbindt je met je Hogere Zelf en verhoogt je bewustzijn. Bergkristal spreekt tot je ziel: het onsterfelijke deel van jou dat de dingen diep van binnen haarfijn aanvoelt en dat toegang heeft tot hogere bronnen van zuivere kennis en onvoorwaardelijke liefde.

  € 8,99
 • Tijgeroog beschermt je energie en helpt om jezelf stevig neer te zetten in de wereld. De edelsteen versterkt je persoonlijke kracht en maakt je assertief. De gekleurde glazen kraaltjes in deze tijgeroog-armband staan symbool voor de chakra's, de subtiele energetische centra in ons lichaam.

  € 11,99 € 9,59 -20%
 • Blauwe agaat versterkt gevoelens van eigenwaarde en brengt je innerlijke criticus tot zwijgen. Deze steen is geschikt om je zelfbeeld een oppepper te geven. Blauwe agaat schakelt namelijk je innerlijke criticus uit, het stemmetje in je hoofd dat non-stop commentaar levert op je eigen doen en laten.

  € 9,50
 • Met deze zeven chakra stenen van de zuiverende engelensteen seleniet haal je een bijzonder instrument voor spirituele healing in huis. Je kunt deze zeven stenen gebruiken om je energie te zuiveren en je chakra's in balans te brengen. Leg de stenen op je lichaam, op plekken die overeenkomen met de locatie van de chakra's. Hieronder...

  € 24,99
 • De stenen in deze armband vormen een energetische mix om faalangst te overwinnen.   Lapis Lazuli en Lavasteen zijn helend voor je eigenwaarde en het gevoel controle over je leven te hebben. Lapis helpt om zelfverzekerder te zijn. Lavasteen maakt actief en geeft een steuntje in de rug. Samen helpen deze stenen om faalangst om te  buigen...

  € 14,99 € 12,74 -15%
 • Tijgeroog verhoogt je energetische vibratie waardoor je gaat stralen en je veel sterker zult voelen. Tijgeroog geeft een goed gevoel van trots en eigenwaarde. De edelsteen versterkt je persoonlijke trilling en geeft je een aura van kracht. Mensen zullen hierdoor meer respect tonen voor jouw grenzen.

  € 8,99
 • Labradoriet en sodaliet vormen samen een mooie mix van beschermende energie en zelfvertrouwen. Labradoriet is de perfecte steen om jezelf goed af te sluiten voor de emoties en negativiteit van andere mensen. Sodaliet maakt je overtuigd van jezelf. Samen geven deze twee armbanden een fijn gevoel van moed, eigenwaarde, stabiliteit en "lekker in je eigen...

  € 19,00
 • Blauwe kwarts is een zeldzaam kristal met een bijzondere eigenschap: het verenigt tegenstellingen en bouwt bruggen van helend licht.  Blauwe Kwarts is familie van bergkristal en andere kwartssoorten. In het algemeen brengen dergelijke kristallen licht in de duisternis: ze zijn antennes van kosmische liefde, kracht en wijsheid. 

  € 10,00
 • Deze drie edelstenen ondersteunen jou bij je spirituele lichtwerk of "gewoon" in het fijne contact met je medemens.  Speciaal voor alle healers, lichtwerkers, coaches, luisterende oortjes, oude zielen en gevoelige mooie mensen hebben we een edelstenen set gemaakt die je helpt om èn je helende gaven te optimaliseren èn goed op jezelf te blijven passen. 

  € 18,00
 • Nieuw
  In winkelwagen

  Blauwe Apatiet versterkt paranormale gaven en helpt je om een kanaal te zijn voor spirituele wijsheid. Deze Apatiet edelsteen hanger helpt om je geest tot rust te brengen, zodat je je kunt openen voor een ander soort wijsheid: de universele waarheid van je liefdevolle spirituele gids. Apatiet fluistert je in: "Wordt maar stil van binnen, dan zul je...

  € 11,00 € 8,80 -20%
 • De blauwe Owyhee opaal staat symbool voor overvloed, schoonheid en de eeuwige jeugd. Deze prachtige siersteen is gevonden bij de heilige bronnen van de sjamanen en zieners van stammen in Amerika. Onze zilversmid in India heeft ze verwerkt in verzilverde hangers Lees hieronder meer over de werking van deze zeldzame opaal.

  € 24,00 € 19,20 -20%
 • Nieuw
  In winkelwagen

  Serpentijn is een van de alleroudste mineralen in de geschiedenis van Moeder Aarde. Deze edelsteen is ontstaan door verschuivingen van aardplaten, waar water en land samenkwamen - en waar ook de eerste levensvormen zijn ontstaan. Lees hieronder meer...

  € 18,99
 • Onyx is de edelsteen van doorzettingsvermogen en flexibiliteit. Deze glimmende zwarte steen helpt je om beter om te gaan met stress. Onyx transformeert gevoelens van druk en stress naar strijdlust, zodat je op de been blijft als het leven uitdagend is. Onyx moedigt je aan om er het beste van te maken, zodat je zonder stress iets tot een succes kunt maken.

  € 8,99
 • Bergkristal is de edelsteen van helder zien, helder voelen, helder horen en helder weten. De steen versterkt je paranormale gave. Bergkristal is de meest gedragen en tevens één van de sterkste kristallen die Moeder Aarde ons heeft geschonken. Deze edelsteen zuivert, activeert, opent en versterkt. Bergkristal stemt jouw persoonlijke energie...

  € 14,99
 • Nieuw
  In winkelwagen

  De edelsteen valkenoog heeft een angstremmende en ontstressende werking. De energie van valkenoog is sterk relativerend: de steen helpt je om dingen in perspectief te zien zodat de angst niet de overhand krijgt. Het dragen van een valkenoog zorgt voor een positieve levenshouding, met minder angst en twijfel.

  € 7,75
 • Nieuw
  In winkelwagen

  De energieën van robijn en citrien vormen samen een magische mix van healing, passie, vitaliteit en plezier. Deze edelstenen mix is geschikt voor iedereen, voor jong en oud. Het is een warm geschenk voor jezelf en ook voor iemand anders die je warmte, vitaliteit en passie gunt.

  € 17,98 € 16,18 -10%
 • De energie van tijgeroog stemt je af op de bescherming en kracht van aartsengel Uriël. Uriël is de engel van het Innerlijk Vuur. Net zoals de edelsteen tijgeroog is de helende trilling van Uriël van invloed op je wilskracht en besef van Zelf (individualiteit).

  € 5,99
 • Goede nachtrust is belangrijk. Het is de tijd dat je aan de oplader ligt, zodat je batterij weer vol kan stromen met nieuwe energie. Slapen is ook een manier voor de geest om tot rust te komen. Als je een periode minder goed slaapt, dan merk je dat lichamelijk, geestelijk en spiritueel. We hebben een schatkist voor de slaapkamer die een gezond slaapritme...

  € 19,00
 • Bronziet is een bruine edelsteen met prachtige goud- en bronskleurige glinsteringen.  De mystieke bronziet steen helpt je om de perfecte balans te vinden dus wilskracht en vertrouwen, tussen controle en overgave. Bronziet geeft je de kracht om niet door te slaan in het willen beheersen van uiterlijke omstandigheden. Dus, voor alle controle-freaks:...

  € 14,00 € 10,50 -25%
 • Nieuw
  In winkelwagen

  Scoleciet is een vrij onbekende en zeldzame edelsteen die de werking van je persoonlijke energie versterkt. Deze witte edelsteen is door Moeder Aarde opgebouwd uit onder andere calcium, aluminium en zeosiet. Een samengesteld mineraal met een zuivere, intense vibratie die als een versterkende antenne werkt voor jouw intenties en verlangens.

  € 22,00 € 15,40 -30%
 • Aquamarijn is de steen van hoop en healing, van heelheid en eenheid. Een steen met een zachte, liefdevolle uitstraling die het hart opent en je ogen opent voor wat jou gelukkig maakt. Op fysiek gebied heeft aquamarijn positieve invloed op hart, longen en keel. Op spiritueel niveau stemt de steen je af op je hogere doel en de wijsheid van je ziel.

  € 16,00 € 12,80 -20%
 • Dit lieve hangertje van rozenkwarts heelt je hart met de vibratie van troost en liefde. Rozenkwarts is de steen van liefde en emoties. De edelsteen helpt je herinneren dat gevoelens waardevolle signalen van je ziel zijn, die je de aandacht mag geven die ze nodig hebben. Rozenkwarts verzacht heftige emoties, en zorgt voor een gevoel van veiligheid.

  € 8,99
 • De combinatie van de groene edelsteen malachiet en zwarte lavasteen helpt om je vrij te voelen en te zijn wie je bent. Malachiet heelt het hartchakra, het spirituele centrum van liefde, compassie en vergeving. Malachiet laat je trots zijn op wie je bent, en ondersteunt bij het loslaten van emotionele ballast. Lavasteen geeft de drager passie, zuiverheid...

  € 19,99
 • De edelstenen in deze set van twee armbanden vormen samen een energetische mix om beter te kunnen ontspannen.   Labradoriet en Onyx brengen stresslevels omlaag en helpen om de indrukken van de dag te verwerken. Labradoriet zorgt ervoor dat negatieve energie vlot van je af glijdt. Onyx is dé Anti-Stress Steen die heel goed werkt tegen piekeren.

  € 19,00
 • Amethist is een zeer spirituele edelsteen met een zuivere en hoge vibratie.  Het is de steen van het Derde Oog. De energie van amethist opent je voorhoofdchakra en activeert je intuïtie en helderziende gaven. Deze edelsteen heeft als levensles "Durf te Dromen".

  € 8,99
 • Nieuw
  In winkelwagen

  Blauw calciet is de edelsteen van transformatie. De steen vernieuwt alle energie in je lichaam, geest en aura. Alle energetische constructies van gedachten, herinneringen, overtuigingen en blokkades krijgen een nieuwe dosis levensenergie waardoor je hele wezen als het ware wordt opgefrist en meer lucht krijgt. Deze verversing van energie werkt...

  € 9,99
 • Nieuw
  In winkelwagen

  Onyx is de edelsteen van doorzettingsvermogen en flexibiliteit. Deze glimmende zwarte steen helpt je om beter om te gaan met stress. Het engeltje van onyx werkt als een energetisch schild en magische spiegel waarmee je je eigen innerlijk licht en optimisme beschermt.

  € 6,99
 • Een echt zilveren Infinity symbool, gecombineerd met een prachtige regenboog maansteen edelsteen hanger. Het 8-vormige symbool staat voor oneindigheid, voor banden die nooit verbroken worden. Deze zilveren hanger viert de wederzijds onvoorwaardelijke liefde van zielen door vele levens heen. Het maansteen hangertje accentueert deze ketting met de...

  € 29,99 € 24,99
 • Nieuw
  In winkelwagen

  De edelsteen malachiet helpt je herinneren dat je altijd een beroep kunt doen op je eigen vrije wil en de vrijheid om je eigen keuzes te maken. Dit verstelbare armbandje met malachiet helpt je om vanuit liefde voor jezelf uit je beperkende patronen te stappen en je vrijheid op te eisen.

  € 7,99
 • Deze handgemaakte Seleniet Antenne bevat chakra edelstenen en energetisch geleidend koper. Deze Seleniet is een energetische schoonmaker en brengt je in contact met de kalmerende, mystieke energie van de Maan. Een magische toverstaf waarmee je je chakra's baadt in helend maanlicht. Hieronder lees je hoe je de kracht van Seleniet en de Maan activeert...

  € 19,99 € 14,99 -25%
 • Turitella agaat ondersteunt bij de fysieke ongemakken en hormonale disbalans die kunnen optreden bij de overgang naar de verschillende leeftijds- en biologische fasen van je vrouw-zijn. Turitella agaat is vergroeid met kwarts, aarde en fossiele resten. Een oeroude steen die de godinnenkracht van Moeder Aarde aanroept en een eerbetoon brengt aan de vrouw...

  € 8,99
 • Keizer Jaspis, ook bekend als Agalmatoliet, geeft kracht en herstel via de energie van de vier natuurlijke elementen: aarde, water, vuur en lucht. Deze armband versterkt je vier zijnsniveau's, namelijk je lichaam, denkvermogen, gevoelsleven en energetisch bewustzijn. Keizer Jaspis herstelt de verbinding tussen de niveau's onderling en de elementen....

  € 17,50 € 12,25 -30%
 • Lapis Lazuli brengt je in contact met je eigen gevoel van moed en stimuleert op die manier eigenwaarde en zelfvertrouwen.  De edelsteen activeert en zuivert de energie van je keelchakra, de zetel van je zelfbeeld en zelfexpressie. Dit stelt je in staat om de dingen op jouw unieke en geheel eigen wijze te doen.

  € 8,99
 • De stier is vasthoudend, nieuwsgierig, liefdevol, gevoelig en doelgericht. De edelsteen rozenkwarts brengt stier-mensen wat zachtheid, vertrouwen en begrip. De steen helpt de Stier om de liefde meer toe te laten. Rozenkwarts opent het hart, maakt de emoties zachter en geeft de Stier nog meer inspiratie en ook de nodige openheid.

  € 12,00 € 9,60 -20%
 • De waterman is trouw, grappig, excentriek en gevoelig. De edelsteen turkoois brengt rust, ontspanning en innerlijk evenwicht voor de sensitieve waterman-mensen en helpt om tevreden te zijn met wat je doet en voelt, zodat je jezelf minder snel voorbijloopt. Turkoois ondersteunt ook jouw spirituele natuur.

  € 12,00 € 9,60 -20%
 • De steenbok is vrijgevig en optimistisch, hoopvol en inspirerend. De edelsteen onyx geeft steenbok-mensen nog een extra portie zelfvertrouwen en moed. Deze edelsteen helpt je om je beter te kunnen concentreren. Onyx brengt je in contact met je gevoel en helpt om makkelijker contact te maken.

  € 12,00 € 9,60 -20%
 • De boogschutter is rustig en nauwkeurig, maar heeft ook een avontuurlijke kant. De edelsteen lapis lazuli helpt om te ontspannen, minder te piekeren en om ietsje beter tegen kritiek te kunnen. Lapis geeft moed, zelfvertrouwen en een gezonde dosis eigenwaarde zodat je je ook wat minder rusteloos zult voelen.

  € 12,00 € 9,60 -20%
 • De schorpioen is extravagant, ambitieus en soms een beetje sentimenteel. De edelsteen opaliet houdt het hart kalm en geeft doorzettingsvermogen aan schorpioen-mensen. Deze edelsteen helpt je om actiever je doelen na te streven, en de moed te hebben om iedere blokkade die je passie in de weg staat te helen.

  € 12,00 € 9,60 -20%
 • De weegschaal is objectief en tolerant, maar soms ook vurig en zorgeloos. De edelsteen sneeuwvlok obsidiaan brengt weegschaal-mensen inzicht, zelfbewustzijn en een extra dosis vrolijkheid. Deze edelsteen helpt je om gevoel en verstand te verbinden, je verleden te helen en met een open hart relaties en vriendschappen aan te gaan en te onderhouden.

  € 12,00 € 9,60 -20%
 • De maagd is realistisch en houd van orde. Soms zijn maagden veileisend, maar altijd op een liefdevolle manier. De edelsteen howliet geeft rust en evenwicht, waardoor maagden hun taken beter volhouden en meer vertrouwen kunnen hebben in een goede afloop. Deze edelsteen helpt je ook om wat spontaner te zijn, jezelf en je sensualiteit te accepteren en...

  € 12,00 € 9,60 -20%
 • De leeuw is charismatisch en ambitieus, en ook vaak vrolijk. De edelsteen bergkristal geeft leeuw-mensen wat meer vertrouwen. De steen helpt om te ontspannen en om nog meer vreugde te ervaren. Deze edelsteen helpt je om helder te denken, beter om te gaan met tegenslagen en je gedurende de dag bewust te blijven van je persoonlijke kracht en energie.

  € 12,00 € 9,60 -20%
 • De kreeft is gezellig en betrouwbaar. Liefdevol, gevoelig en communicatief gezelschap. De edelsteen aventurijn helpt kreeft-mensen om aan hun doelen te werken. De steen brengt geluk en schept een veilig gevoel. Deze edelsteen helpt je ook om je verlegenheid te overwinnen, en om positiever te denken zodat je meer het avontuur aan durft te gaan.

  € 12,00 € 9,60 -20%
 • Tweelingen zijn uiterst zorgvuldig en vaak ook kieskeurig en wat twijfelachtig. De edelsteen tijgeroog brengt bescherming, geborgenheid en kracht. Deze edelsteen helpt je om sneller beslissingen te nemen en minder vatbaar te zijn voor meningen van andere mensen, zodat je minder aan jezelf twijfelt.

  € 12,00 € 9,60 -20%
 • De ram is doelgericht en optimistisch, maakt makkelijk contact en is slim en eerlijk. Deze rode jaspis edelsteen helpt de ijverige en sociale Ram om goed voor zichzelf te zorgen. Jaspis aardt je, zodat je beter kunt ontspannen, genieten en delen.

  € 12,00 € 9,60 -20%
 • Vissen zijn rustig, op zichzelf, gelaten, verstandig en geduldig. De edelsteen amethist helpt je om rust in je denken te krijgen, om nog meer op je gevoel en intuïtie te vertrouwen, zodat je je innerlijke wijsheid, normen en waarden durft te delen met de wereld. 

  € 12,00 € 9,60 -20%
 • Deze drie edelstenen armbandjes vormen samen een krachtige mix van liefde, wijsheid & kracht. De combinatie van bergkristal, amethist en rozenkwarts wordt ook wel de Gouden Driehoek genoemd: een fijne bundeling van helende energieën die je altijd en overal kunt dragen. Hieronder lees je meer informatie over deze drie edelstenen.

  € 24,99 € 17,99
 • Nieuw
  In winkelwagen

  Gele Aventurijn helpt om het plezier terug in je leven te brengen. De energie van deze edelsteen brengt je in contact met je innerlijke blije kind, de onschuld en de lichtheid van het  bestaan. De steen stimuleert gevoel voor humor, relativeringsvermogen en een opgewekt humeur.

  € 7,00
 • Nieuw
  In winkelwagen

  Seleniet, ook wel bekend als de Engelensteen, heeft een sterk zuiverende werking. De steen is een energetische schoonmaker en brengt je in contact met de bescherming van je gidsen en engelen. Dit mooie Seleniet Hart kun je op heel veel manieren gebruiken om de zuiverende en helende werking van seleniet zelf te ervaren. Hieronder meer uitleg.

  € 14,99 € 12,49
Toont 1 - 122 van de 161 items