Armband Chalcedoon "FLOW"

€ 19,99

Chalcedoon, ook wel de Elfensteen genoemd, stemt je af op het ritme van de natuur en je innerlijke flow.

Deze hemelsblauwe edelsteen is mineralogisch en energetisch verwant aan zowel kwartskristal als agaat, en heeft als meest bijzondere eigenschap dat het een brug slaat tussen mens en natuur.

Meer details

product description

Tune in op je innerlijke frequentie van FLOW

Chalcedoon brengt je opnieuw in contact met Moeder Aarde en de natuurwezens, vandaar dat deze edelsteen ook wel de Elfensteen wordt genoemd. Chalcedoon stimuleert een telepathische verbinding met de elementalen: natuurgeesten van aarde, vuur, water en lucht die samen de schepping en het milieu onderhouden en helen.

Elementalen: the spirits of nature

Chalcedoon helpt je om je bewust af te stemmen op jouw innerlijke ritme. Alles stroomt, al het leven pulseert en is onderhevig aan eb en vloed, yin en yang, actie en rust, groei en transformatie.  

De natuur, Moeder Aarde, zendt non-stop grote golven van liefde, kalmte, kracht en oeroude wijsheid uit. Chalcedoon maakt je hier ontvankelijk voor, zodat je je hoofd uit kunt zetten en je kunt overgeven aan de natuurlijke stroom, de kosmische flow, je innerlijke ritme. Zo leer je dat er een tijd is van beweging en inspanning, en een tijd van rust en stilte. Deze energieën wisselen elkaar continu af in een oeroud tempo en ritme. Hiernaar luisteren, je hierop afstemmen, geeft je leven flow.

FLOW: Een armband die je relatie met het natuurlijke ritme van de aardse levenskracht symboliseert.

Draag deze Elfensteen armband als reminder voor jezelf om te voelen en te luisteren naar wat de natuurlijke kwaliteit van het moment is: is vandaag een geschikt moment voor actie, of is het tijd voor rust? Deze chalcedoon armband stemt je af op jouw innerlijke flow, en hierdoor leer je je behoeften en verlangens beter herkennen. 
De armband staat symbool voor je vermogen om mee te deinen op het energetische eb en vloed van de natuurlijke levenskracht.