Granaat Armband "Alles Komt Goed"

€ 15,99

Granaat is een angstremmende en geruststellende edelsteen, die beterschap belooft en je helpt om direct in contact te staan met je oneindige bron van innerlijke kracht.

Deze dieprode edelsteen wordt al sinds de oudheid beschouwd als een kostbaar en bijzonder spiritueel medicijn. De werking van de steen voelt extreem geruststellend en bevestigend.

Meer details

product description

Basischakra, angstremmend

Granaat reinigt alle chakra's en voorziet ze van nieuwe, positieve energie. De steen fungeert als een energetische connectie met de universele bron van levenskracht, die alle lagen van je lichaam en bewustzijn doordringt en oplaadt. Granaat brengt naast de zuivering van alle chakra's ook nog eens extra stimulans voor het basischakra. Vanuit dit energie centrum aard je je. Tevens zetelt hier je vermogen om je eerste levensbehoeften te respecteren en te leren hoe je hierin kunt voorzien. Granaat geeft het zelfgenezend vermogen van je lichaam een flinke boost, en geeft ook de puf en moed om door te blijven gaan in zware tijden. In lastige situaties geeft granaat je extra uithoudingsvermogen. Hij remt doemdenken en twijfel af, en is een sterke natuurlijke angstremmer. De steen helpt om creatieve oplossingen te vinden en het vertrouwen te houden dat alles goed komt.

Survival-steen

Granaat schenkt de drager een enorme wilskracht en overlevingsdrang. Hij geeft energie en doorbraken bij moedeloosheid en depressie. Granaat lost ook verlegenheid en blokkades op. De steen maakt je vrolijker en levenslustiger. De boodschap van granaat is "Alles Komt Goed" , en dit geeft je de kracht om tegenslagen om te buigen naar hoop en vertrouwen.
  

Granaat kalmeert, geeft vertrouwen en relativeert.

Draag deze verstelbare armband van granaat kralen zoveel en zo vaak als je wilt. De rode stenen stimuleren de hele dag door je eerste chakra en geven een gevoel van geruststelling en gezonde aarding. Je bent hierdoor minder in je hoofd bezig met doemdenken en je zorgen maken. 's Nachts kun je de armband onder je hoofdkussen leggen om je ook dan open te blijven stellen voor de vibratie van vertrouwen en stabiliteit. Je zult de werking van granaat ervaren in je lichaam (diepere ontspanning) maar ook in de kwaliteit van je gedachten: minder negativiteit, minder beïnvloedbaar, meer weerbaarheid en een positievere, realistische kijk op de wereld en op je eigen levenspad. Stel je open voor de geruststellende boodschap van de granaat edelsteen energie:  

"Alles is goed, alles komt goed, ontspan en doe je eigen ding. Heb hoop, heb vertrouwen en laat je lichtje schijnen!"


Armband met Granaat

Deze verstelbare armband is nieuw in ons assortiment. De kralen zijn 6 mm doorsnede, de armband is verstelbaar dus past altijd.
De zending is net binnen uit het Verre Oosten, we hebben er slechts 75 van in huis, dus wacht niet te lang met bestellen, de voorraad zal heel snel zijn uitverkocht!

Deze prachtige donkerrode granaat stenen zijn van topkwaliteit. Ze zijn mooi glad gepolijst, maar bevatten ook groeven en inkepingen die het levende bewijs zijn van hun echtheid en natuurlijke oorsprong. De diepe kleur en mooie glans geven granaat een kostbare en bijzondere uitstraling.