Tijgeroog Armband "Krachtige Uitstraling"

Dit product is niet meer op voorraad

€ 24,99

€ 19,99

-€ 5,00

De edelsteen tijgeroog stimuleert je derde chakra, het energiecentrum dat ook wel de Zonnevlecht genoemd wordt.

Dit chakra reguleert alle in- en uitgaande prikkels, en ondersteunt bij het beheersen van je vitale levenskracht en energie. De vurige energie van Tijgeroog leert je een belangrijke les die hierop aansluit: "Ik weet wat ik wil, en ik durf te stralen".

Meer details

product description

Tijgeroog geeft een goed gevoel van trots en eigenwaarde. 

De edelsteen versterkt je wilskracht en vergroot je persoonlijke uitstraling en geeft je een aura van kracht. Mensen blijven hierdoor op gepaste afstand en zullen meer respect tonen voor jouw grenzen.
De spirituele levensles van tijgeroog is grenzen stellen. De verwarmende energie van de edelsteen nodigt je uit om te ervaren hoe het is om assertiever en stelliger te zijn. Om ook eens "nee" te durven zeggen, en om duidelijk aan te geven wat je wel en niet prettig vindt. 
Je kunt je tijdens het dragen van deze armband afstemmen op de edelsteen energie en affirmeren: "Ik ben vrij, ik ben onafhankelijk. Ik weet wat ik wil, en ik durf te stralen!"

Draag tijgeroog om jezelf te herinneren dat het oké is om je eigen kracht te ervaren én uit te dragen.

Deze armband bestaat uit A-kwaliteit tijgeroog staafjes en is versierd met een mooie verzilverde sluiting. De armband past eigenlijk altijd, je kunt de knopen waar de sluiting doorheen gaat namelijk uithalen en opnieuw leggen zodat je hem perfect passend kunt maken.