Keizer Jaspis armband "De Vier Elementen"

€ 17,50

€ 12,25

-30%

Keizer Jaspis, ook bekend als Agalmatoliet, geeft kracht en herstel via de energie van de vier natuurlijke elementen: aarde, water, vuur en lucht.

Deze armband versterkt je vier zijnsniveau's, namelijk je lichaam, denkvermogen, gevoelsleven en energetisch bewustzijn.
Keizer Jaspis herstelt de verbinding tussen de niveau's onderling en de elementen. Hieronder vertellen we er meer over.

Meer details

product description

Je fysieke lichaam (Aarde)

De Aarde energie geeft voeding en kracht aan je lichaam, je gezondheid en je energieniveau. De Aarde energie helpt om afvalstoffen af te voeren en goed te gronden. Dit is het niveau van je lijf, botten, organen, bloed en zintuigen.

Je emotionele lichaam (Water)

De energie van het element Water heelt je gevoelsleven. Oude pijnlijke emoties, verdriet en emotionele blokkades worden losgeweekt en opgelost door het element Water. Dit geeft een bevrijdend gevoel van troost, hoop, liefde, rust en vergeving. Dit is ook het niveau van relaties, je verleden, levensvreugde en veiligheid.

Je mentale lichaam (Lucht)

Het element Lucht blaast je hoofd leeg en schoon. De Lucht energie geeft mentale verfrissing, concentratie, focus en een verhoogd bewustzijn. Dit is het niveau waarop beperkende overtuigingen getransformeerd worden naar positiviteit en zelfvertrouwen.

Je energetische lichaam (Vuur)

De kracht van het element Vuur heeft een zuiverende invloed op je aura en chakra's. Dit is ook het niveau van de klieren, hormonen en zenuwbanen. Innerlijke gevoelens van stress, onrust en overprikkeling worden door de Vuur energie getemperd. Het element Vuur geeft wilskracht, doorzettingsvermogen en een vitale uitstraling.

Beter in balans en meer kracht met de Vier Elementen

Deze mooie Keizer Jaspis armband herstelt de koppeling tussen je zijnsniveau's (de vier lichamen hierboven) en de elementen. Deze healing geeft zowel kalmte als kracht op alle vlakken van je bestaan.
De armband is nieuw in ons assortiment. De kralen hebben een doorsnede van 8 millimeter. De armband is verstelbaar via handige schuifknoopjes, dus hij past eigenlijk altijd. De voorraad is net binnen uit het Verre Oosten, wacht niet te lang met bestellen, de armband zal snel zijn uitverkocht.