Ga direct naar productinformatie
1 van 10

Labradoriet & Onyx Armbanden Set "Ontspannen & Ontprikkelen"

Labradoriet & Onyx Armbanden Set "Ontspannen & Ontprikkelen"

Normale prijs €14,99 EUR
Normale prijs €19,99 EUR Aanbiedingsprijs €14,99 EUR
Aanbieding Uitverkocht

De edelstenen in deze set van twee armbanden vormen samen een energetische mix om beter te kunnen ontspannen.  

Labradoriet en Onyx brengen stresslevels omlaag en helpen om de indrukken van de dag te verwerken. Labradoriet zorgt ervoor dat negatieve energie vlot van je af glijdt. Onyx is dé Anti-Stress Steen die heel goed werkt tegen piekeren.

Alle details bekijken

De energetische mix van onyx en labradoriet.

Samen helpen deze twee stoere stenen om tot jezelf te komen, bij jezelf te blijven en goed om te gaan met hooggevoeligheid. 
De stenen versterken elkaars werking. Onyx kalmeert en helpt om je hoofd koel te houden. Deze cirkels van onyx stenen werken als een magneet en antenne die de beschermende en zuiverende energie van labradoriet vergroot en vasthoudt. Daardoor hebben deze armbanden ook weinig reiniging nodig: de energie is simpelweg te sterk om vervuild te raken.
Deze onyx en labradoriet armbanden set heelt je bewustzijn en brengt spirituele genezing op twee belangrijke levenslessen en mentale overtuigingen:

1. Stress transformeren naar levenslust
Leven is intens, zeker als je altijd net even iets gevoeliger of vermoeider bent dan andere mensen. Wellicht neem je snel emoties over, of je voelt de dingen heel scherp aan, waardoor je een stukje van de stress van je omgeving met je mee kunt blijven dragen. Onyx werkt goed tegen het gejaagde gevoel van stress, en labradoriet voorkomt dat je als een sponsje alles van je omgeving blijft voelen of overnemen. 

2. De balans terugvinden tussen ontspanning en betrokkenheid
De andere kant van gevoeligheid is vaak een overmatige bereidheid om te willen helpen. Immers, je voelt dat de ander niet happy is, en veel mensen voelen zich dan onbewust ook verantwoordelijk voor het welzijn van de ander. Labradoriet en onyx remmen deze neiging af en laten je zien dat het oké is om voor jezelf te kiezen: je hoeft niet altijd de ander op de eerste plek te zetten. Neem bewust en trouw je eigen rust, help jezelf om te ontprikkelen, dan zul je later weer des te mooier stralen!

We hebben schitterende onyx met labradoriet armbanden ontvangen van onze directe leverancier in India.

Alle armbanden zijn bij aankomst in onze winkel gelijk energetisch gereinigd met salie en seleniet, en vervolgens opgeladen op ons favoriete grote bergkristal. 
Je ontvangt dus twee armbanden. De armbanden hebben een omtrek van ongeveer 20 cm, de kralen zijn geregen aan elastiek. De mooie glimmende onyx kralen combineren prachtig met de grijze labradoriet kralen en de houten sierkralen. Je kunt de armbanden set zo vaak je wilt dragen, je mag één armband dragen, of twee, of eentje weggeven of ze afwisselen. Veel echtparen dragen ze samen, om symbolisch uit te drukken dat ze in deze drukke en intense wereld een bewust verbonden en goed op elkaar afgestemd team zijn.

Materiaal & Eigenschappen

Materiaal

Onyx en labradoriet

Eigenschappen

6 mm kralen, geregen aan elastiek. Omtrek 20-21 cm. Let op: labradoriet komt voor in grijs, groen, blauw en zowel in lichte als donkere tinten van die kleuren, of combinaties daarvan. Dit is niet van invloed op de werking. Het is een natuurproduct, iedere labradoriet is uniek. Onyx is wel altijd zwart.