Groene Jade Armband "Geluk"

Dit product is niet meer op voorraad

€ 11,99

€ 9,99

-€ 2,00

Groene jade is in het Oude China het symbool van geluk, voorspoed en positieve energie.

Groene jade is een prachtige en unieke edelsteen die al eeuwenlang wordt gewaardeerd om zijn levendige groentinten en exclusieve uitstraling. Maar wist je dat van groene jade ook wordt gezegd dat het krachtige eigenschappen heeft die geluk en voorspoed in je leven kunnen aantrekken?

Meer details

product description

Groene jade was in het oude China een magisch amulet voor geluk

De steen wordt ook heden ten dage nog vaak geschonken aan mensen die op reis gaan, een nieuwe onderneming starten of een nieuwe levensfase ingaan. Het is ook de edelsteen van vriendschap.

Jade staat voor optimisme en oneindig veel voorspoed en welvaart. Jade geeft een positieve levenshouding, een open hart en gevoelens van blijdschap en dankbaarheid.

Groene jade als perfect geschenk

Groene Jade is het ideale geschenk voor iemand die een bepaalde periode wil afsluiten, opnieuw wil beginnen of een nieuwe fase van zijn of haar leven ingaat, waarmee je de persoon een tastbaar amulet van voorspoed en geluk geeft.
Ook fijn voor jezelf als reminder dat het leven altijd positieve en onverwachte geluksmomenten voor je in petto zal blijven hebben, wat er ook gebeurt. Groene jade zorgt daarmee ook voor een energie van hoop en vertrouwen. 
De steen wordt in China vaak aan de autospiegel of aan de voordeur gehangen om een veilige reis of voorspoedige gebeurtenissen te bezweren. Met deze armband kun je echter de hele dag door genieten van de fijne energie van echte oude groene jade in je aura. De energie voelt fris, hoopvol, geruststellend en blij. 

Groene jade is een steen van dankbaarheid en openheid, van vertrouwen dat het leven een schatkist vol mogelijkheden en geluk is.

De armband is gemaakt van 100% authentieke oude groene jade uit China. Topkwaliteit, ab-so-luut geen namaak zoals je die ook vaak tegenkomt. De kralen zijn 8 mm doorsnede, de omtrek van de armband is 20-21 cm.