Armbanden Set "Gezondheid & Bescherming"

€ 19,00

In deze schitterende armbanden set zijn vier edelstenen samengebracht die elkaars helende werking versterken. Ze creëren een energieveld van herstel, balans, bescherming en kracht.

Amazoniet, labradoriet, tijgeroog en lavasteen gaan perfect samen in een energetische mix die positief inwerkt op jouw body, mind & soul.
Hieronder lees je de uitleg per edelsteen.

Meer details

product description

Een helend kwartet: vier stenen speciaal voor jouw welzijn en geluk.

De blauwgroene amazoniet is vernoemd naar de rivier de Amazone. Deze edelsteen zorgt voor doorstroming van energie, voor balans, innerlijke rust en herstel. Een echte gezondheidssteen die je laat ervaren dat lichaam en geest verbonden zijn.

De goudbruine tijgeroog versterkt je eigen vitale kracht. De steen helpt je om bij jezelf te blijven en om je innerlijke licht te laten schijnen. Tijgeroog beschermt je energie en maakt je assertiever. 

De grijze labradoriet (soms met blauw of groentinten erin) werkt als een filter voor prikkels die de buitenwereld op je afvuurt. Deze edelsteen helpt om die prikkels sneller en effectiever te verwerken, zodat je minder vermoeid raakt en minder negatieve energie overneemt van andere mensen. 

Lavasteen, echte gestolde lava, is goed voor je immuunsysteem en metabolisme. De steen activeert het zelfgenezend vermogen en ondersteunt bij herstel, verandering en transformatie. 

Draag deze magische mix van beschermende en helende energieën om je pols

De edelstenen in deze armbanden set gaan zeer goed samen, ook met andere edelstenen die je wellicht al draagt. Ze ondersteunen je algehele welzijn en gevoel van persoonlijke kracht op een subtiele, energetische manier. En ze staan natuurlijk prachtig!
De omtrek van de armbanden is 21 cm. Veel mannen passen ze ook, en de combinatie van natuurlijke materialen en verschillende kleuren kralen maken dit tot een zeer geliefd geschenk voor hem en voor haar. Uiteraard komt er een kaartje bij met de uitleg van de vier edelstenen.