Orgon edelsteenhanger "QI BOOST"

Dit product is niet meer op voorraad

€ 14,99

Orgon betekent levensenergie (Chi, Ether of Prana). Het bestaat uit een combinatie van kristallen, hars en metalen.

In het bijzonder bevat het Herkimer kristal dat helpt bij het reinigen van elektromagnetische straling. Het reinigt en balanceert energie en harmoniseert de Chi in en om ons heen.

Meer details

product description

De Qi Boost is een orgoniet hanger met edelstenen die corresponderen met de zeven chakra's. Deze hanger brengt je van top tot teen in balans en geeft je een flinke energie oppepper!

Orgon zet negatieve energieën om in positieve en is het effectief tegen negatieve aardstralen, spin-inversie en elektrosmog. De orgon-hanger is speciaal gemaakt om je energieveld (aura) meer in balans te brengen. Door het dragen van de orgon-hanger kun je rustiger worden, minder stress ervaren en energieën van andere mensen op afstand houden. De hanger kan ook gedragen worden in de broekzak, of onder het hoofdkussen worden gelegd. Om de orgon-hanger op jouw persoon te activeren dien je deze tenminste 20 seconden vast te houden. Materialen: edelstenen (amethist, lapis, turquoise, peridot, citrien, carneool en garnet), koper en acryl. Wordt geleverd met 1 meter waxkoord van 1 mm.


De nieuwste producten Bekijk alle nieuwe producten


Recent door jou bekeken