Orgoniet hanger Zwarte Toermalijn "SHIELD OF PROTECTION"

€ 14,99

Deze orgoniet hanger bestaat uit een mix van de beschermende edelsteen zwarte toermalijn, hars en koper. Er is ook een klein stukje Herkimer Diamant toegevoegd, een bijzondere variant bergkristal.

Koper en kristal versterken de werking van de toermalijn, en het hars verzegelt het geheel zodat de hanger nooit zijn werking verliest. Je hoeft dit sieraad dus nooit meer te reinigen of op te laden!

Meer details

product description

Zwarte toermalijn beschermt tegen negatieve energie van andere mensen zodat je minder snel heftige emoties oppikt en overneemt. De steen helpt om je minder opgejaagd en gespannen te voelen. Ook vormt de toermalijn een afwerend schild tegen straling van o.a. mobiele telefoons, beeldschermen, bluetooth en WiFi. Zwarte toermalijn versterkt het natuurlijke afweersysteem van je lichaam en persoonlijke energie tegen schadelijke straling.

Het Flower of Life symbool, de levensbloem, staat voor de creatieve scheppingskracht in ons, onze verbinding met al het leven in het universum, de ontwikkeling van ons bewustzijn en de heilige geometrie van de kosmos.