Orgoniet hanger Lapis Lazuli "HAMSA HAND"

€ 14,99

Deze orgoniet hanger bestaat uit een mix van de edelsteen lapis lazuli, hars en koper. Er is ook een klein stukje Herkimer Diamant toegevoegd, een bijzondere variant bergkristal.

Koper en kristal versterken de werking van de lapis stenen, en het hars verzegelt het geheel zodat de hanger nooit zijn werking verliest. Je hoeft dit sieraad dus nooit meer te reinigen of op te laden!

Meer details

product description

Lapis Lazuli is een edelsteen die een positieve werking heeft op je keelchakra: het energetische centrum van eigenwaarde en lef. De edelsteen helpt om jezelf beter te uiten, om te zeggen wat je vindt en om jezelf aan de wereld te durven laten zien zoals je werkelijk bent.

In het oude Egypte en in andere oude beschavingen werd lapis lazuli gedragen door farao's en keizerinnen. De steen brengt je in contact met je eigen gevoel van "royalty" en stimuleert op die manier eigenwaarde en zelfvertrouwen. 

Het Hamsa symbool staat ook wel bekend als de "Hand van Bescherming", een oud symbool uit het Midden Oosten dat staat voor voorspoed, geluk en bescherming tegen negativiteit.