Orgoniet hanger Rozenkwarts "Levensboom van Liefde"

€ 14,99

Deze orgoniet hanger bestaat uit een mix van de edelsteen rozenkwarts, hars en koper. Er is ook een klein stukje Herkimer Diamant toegevoegd, een bijzondere variant bergkristal.

Koper en kristal versterken de werking van de rozenkwarts stenen, en het hars verzegelt het geheel zodat de hanger nooit zijn werking verliest. Je hoeft dit sieraad dus nooit meer te reinigen of op te laden!

Meer details

product description

Rozenkwarts is de edelsteen van het spirituele hart, de energie van liefde, troost en vriendelijkheid. 

Het is een milde steen die geschikt is voor moeilijke momenten in het leven. Rozenkwarts is als een goede vriend die niet oordeelt, en er voor je is in tijden dat je hart zeer doet. 

Deze zachtmoedige steen geeft troost bij verdriet, hoop in situaties van eenzaamheid en onvoorwaardelijke liefde in tijden dat je het zwaar hebt. De energie van rozenkwarts heelt je hart, en moedigt je aan om je in jouw eigen unieke tempo weer te durven openen voor het ontvangen van hulp, advies, inspiratie, liefde en oprechte connectie met de mensen om je heen.

De Levensboom vertegenwoordigt de ontwaakte, spirituele mens: met de voeten stevig verankerd op de aarde, en met de kruin(chakra) open voor inspiratie en energie van boven. 


De nieuwste producten Bekijk alle nieuwe producten


Recent door jou bekeken