Orgoniet hanger Rozenkwarts "Levensboom van Liefde"

€ 14,99

Deze orgoniet hanger bestaat uit een mix van de edelsteen rozenkwarts, hars en koper. Er is ook een klein stukje Herkimer Diamant toegevoegd, een bijzondere variant bergkristal.

Koper en kristal versterken de werking van de rozenkwarts stenen, en het hars verzegelt het geheel zodat de hanger nooit zijn werking verliest. Je hoeft dit sieraad dus nooit meer te reinigen of op te laden!

Meer details

product description

Rozenkwarts is de edelsteen van het spirituele hart, de energie van liefde, troost en vriendelijkheid. Het is een milde steen die emoties verzacht en je helpt om kalm, vriendelijk en geduldig te zijn (en te blijven).

Deze zachtmoedige steen geeft troost, hoop en onvoorwaardelijke liefde in zwaardere tijden. De energie van rozenkwarts heelt je hart, en moedigt je aan om weer te openen voor liefde en vriendschap. Ook helpt rozenkwarts om altijd het goede te zien - in jezelf en in de ander.

Rozenkwarts stimuleert de spirituele eigenschappen van compassie en liefdevolle vriendelijkheid: niet oordelen over jezelf en anderen, en ook als je weerstand of irritatie voelt toch blijven kiezen voor liefde en geduld.

De Levensboom vertegenwoordigt de ontwaakte, spirituele mens: met de voeten stevig verankerd op de aarde, en met de kruin(chakra) open voor inspiratie en energie van boven.