Orgoniet met seleniet hanger "FLOWER OF LIFE"

Dit product is niet meer op voorraad

€ 14,99

In deze Orgoniet hanger is de positieve energie van de engelensteen seleniet verzegeld en opgeslagen.  

Seleniet is een reinigende steen die kalmeert en je opent voor contact met je beschermengel. Het symbool van de Flower of Life staat voor de heilige geometrie, evolutie en kosmische levenskracht.

Meer details

product description

De voordelen van Seleniet

  • Reinigt de energie waar je ook gaat en in iedere ruimte waar je je bevindt
  • Reinigt ook jouw persoonlijke aura van negativiteit van andere mensen
  • Opent je voor inspiratie van engelen en lichtwezens
  • Helpt om snel in slaap te vallen en betekenisvol te dromen
  • Helpt hoogsensitieve mensen om te ontprikkelen en het hoofd leeg te maken

De wonderlijke kracht van Orgoniet

Orgon is het Griekse woord voor levensenergie, vitaliteit en persoonlijke kracht. Orgoniet bestaat uit een mix van kleine edelsteenfragmenten, verzegeld in kunsthars. Orgoniet hangers verliezen nooit hun kracht, de stenen raken niet vervuild en je hoeft ze nooit te reinigen of op te laden. Orgoniet hangers zijn spirituele krachtpatsers die ontzettend krachtig werken.

Deze Flower of Life hanger bevat de zuiverende engelensteen Seleniet, die je in contact brengt met gidsen, lichtwezens, zielsverwanten en engelen.  Deze hanger werkt beschermend en reinigt je energie gedurende de dag.

Orgon zet negatieve energieën om in positieve en is het effectief tegen negatieve aardstralen, spin-inversie en elektrosmog. De orgon-hanger is speciaal gemaakt om je energieveld (aura) meer in balans te brengen. Door het dragen van de orgon-hanger kun je rustiger worden, minder stress ervaren en energieën van andere mensen op afstand houden. De hanger kan ook gedragen worden in de broekzak, of onder het hoofdkussen worden gelegd. Om de orgon-hanger op jouw persoon te activeren dien je deze tenminste 20 seconden vast te houden. Wordt geleverd met zwart koord met sluiting!