Nieuw Orgon edelsteenhanger "QI BOOST"

Orgoniet met seleniet hanger "FLOWER OF LIFE"

€ 14,99

Orgon betekent levensenergie (Chi, Ether of Prana). Het bestaat uit een combinatie van kristallen, hars en metalen.

Deze orgoniet hanger bevat seleniet, ook wel bekend als de engelensteen. Het is een reinigende steen die kalmeert en je opent voor contact met je beschermengel. Het symbool van de Flower of Life staat voor de heilige geometrie, evolutie en kosmische levenskracht.

Meer details

product description

De Levensbloem Beschermengel bevat de zuiverende steen Seleniet, die je in contact brengt met gidsen en engelen.  Deze hanger werkt beschermend en reinigt je energie gedurende de dag.

Orgon zet negatieve energieën om in positieve en is het effectief tegen negatieve aardstralen, spin-inversie en elektrosmog. De orgon-hanger is speciaal gemaakt om je energieveld (aura) meer in balans te brengen. Door het dragen van de orgon-hanger kun je rustiger worden, minder stress ervaren en energieën van andere mensen op afstand houden. De hanger kan ook gedragen worden in de broekzak, of onder het hoofdkussen worden gelegd. Om de orgon-hanger op jouw persoon te activeren dien je deze tenminste 20 seconden vast te houden. Wordt geleverd met 65 cm waxkoord van 1-1,5 mm dikte.