Ring Labradoriet "BESCHERMING"

Dit product is niet meer op voorraad

€ 11,00

Verzilverde ring uit Nepal met een labradoriet edelsteen.

De edelsteen labradoriet helpt om je beter af te sluiten voor negativiteit en emoties van andere mensen. Deze beschermende edelsteen is een aanrader voor hoog sensitieve personen.
De ring is buigzaam, dus past altijd.

Meer details

product description

Labradoriet helpt je om een energetisch schild van positiviteit en kracht op te bouwen, dat negativiteit afketst en terugstuurt naar de afzender. Het is een must have edelsteen als je erg gevoelig bent voor indrukken en emoties. Misschien herken je jezelf in onderstaande situaties:

  • Je ziet je collega of kennis en je "weet" direct dat er iets helemaal mis is met haar zonder dat zij iets heeft gezegd
  • Je loopt een kamer in en het voelt onveilig of je "weet" dat er ruzie is gemaakt
  • Na een gesprek met iemand raak je de hele dag een onbestemd of verdrietig gevoel niet meer kwijt
  • Je hebt het gevoel dat je altijd voor anderen klaar moeten staan en zelf niet mag genieten of ontspannen
  • Je hebt moeite om je te concentreren op jezelf als je onder de mensen bent

Al deze punten zijn kenmerken van hoogsensitiviteit. Sommige mensen zijn nu eenmaal erg gevoelig, en nemen snel energie of emoties over van anderen. Dat kan nuttig zijn, want je bent daardoor heel erg goed in het aanvoelen en helpen van andere mensen. Maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat je eigen persoonlijkheid en ontspanning wordt overschaduwd door de "energetische rommel" van de mensen om je heen, hoeveel je ook van ze houdt!
Labradoriet kan je helpen om energie die niet van jou is, snel weer los te laten. De steen reinigt je aura en versterkt je uitstraling, zodat je minder beïnvloedbaar bent. Zo kun je midden in het leven staan, zonder dat de wereld je overweldigt!

Deze ring is gemaakt in Kathmandu (Nepal) door monniken die de traditie van zilversmeden en sieraden bewerken in ere houden en doorgeven aan de jongere generatie. Aurana steunt het klooster en de fabriek waar de monniken leven en werken. 


De nieuwste producten Bekijk alle nieuwe producten


Recent door jou bekeken