Celestien Kristalcluster "HEMELSTEEN"

Dit product is niet meer op voorraad

€ 16,99

Celestien ontleent zijn naam aan het Latijnse woord voor hemel, coelus. Deze edelsteen met helderblauwe kristallen wordt daarom ook wel hemelsteen genoemd.

Celestien brengt je in contact met gidsen, engelen en lichtwezens. De steen opent je kruinchakra voor inspiratie en advies van boven, en helpt om je af te stemmen op de positieve vibes uit de hogere sferen.

Meer details

product description

De hemelsteen staat er ook om bekend dat hij verdriet verzacht en helpt om fijne herinneringen te koesteren aan overledenen. De steen kan in je huiskamer een bijzondere plek als herinneringskristal innemen, een tastbare herinnering aan de dierbare zielen die niet meer op aarde zijn.

De blauwe kristallen van Celestien geven helende en positieve energie af aan drie chakra's:

  • Kruinchakra.
    Hiermee open je je voor inspiratie en innerlijke leiding, voor universele wijsheid en voor contact met gidsen en engelen.
  • Voorhoofdchakra (Derde Oog).
    Dit is het centrum van jouw persoonlijke wijsheid, je eigen vermogen om de juiste keuze te maken en om je af te stemmen op je eigen koers en diepste verlangens. 
  • Hartchakra.
    De energie van Celestien zuivert je hart, zodat je kunt ontdekken hoe mooi het is om jezelf onvoorwaardelijk te accepteren en van jezelf te houden. Celestien helpt om jezelf en anderen te vergeven, of trauma's en oud zeer los te laten, en om te kiezen voor de grootste kracht in de kosmos: liefde.

In je huis verhoogt Celestien de sfeer en de kwaliteit van de energie die in je woning stroomt.

Leg de steen op je werkplek voor hemelse inspiratie, op je nachtkastje voor door de engelen geïnspireerde dromen, of in je woonkamer voor warme momenten van liefde en oprecht samenzijn met de mensen waar je van houdt.

Een fijne steen voor gevoelige kinderen.

Kinderen hebben baat bij Celestien omdat de steen boze dromen en nachtelijke angstaanvallen kan verminderen. Ook geeft de hoge trilling van de blauwe kristallen sensitieve kinderen een gevoel van geruststelling en acceptatie van hun bijzondere karaktereigenschappen.


De kristalclusters zijn allemaal ongeveer 5-9 cm groot. Ieder brokje is uniek. Op de foto hieronder zie je vier voorbeelden die representatief zijn voor de collectie die we op dit moment hebben. De helderheid en kleurdiepte van de blauwe kristallen wisselt, net zoals wij mensen is ieder cluster anders, bijzonder en wondermooi. 
Leg celestien niet in de zon, dan verbleekt het. Spoel je kristal niet af met water, dan kan het barsten en ook kleur verliezen.