Armband Amethist "WIJSHEID"

Dit product is niet meer op voorraad

€ 3,75

De Edelsteen Affirmatie Armbandjes combineren de kracht van het woord met de positieve boodschappen van edelstenen.

De affirmatie van amethist is: "Ik koester mijn eigen wijsheid en ik blijf trouw aan mijn eigen waarheid."

Lees hieronder meer over de werking van de Edelsteen Affirmaties.

Meer details

product description

Het in gebruik nemen van je Edelsteen Affirmatie Armbandje met de Kracht van het Woord

Stap 1 - Reinigen!
Als je Affirmatie Armbandje hebt ontvangen, is het van groot belang dat je de edelsteentjes eerst energetisch reinigt. Dit kun je doen door het armbandje een nacht in het maanlicht (in de tuin of in je vensterbank) te leggen. Je kunt het armbandje ook kort afspoelen onder de kraan, terwijl je je voorstelt dat het water niet alleen de steen maar ook de energie van de steen schoonspoelt.

Stap 2 - Opladen!
Eenmaal gereinigd is het tijd om het armbandje op te laden met de bijbehorende positieve affirmatie. Dit doe je als volgt:

  • Ga zitten op een stil plekje in huis waar je niet gestoord wordt en waar je je prettig en ontspannen voelt. Misschien heb je een speciaal plekje waar je mediteert, leest of mijmert... Voel je vrij om een wierookje te branden, een kalmerend muziekje te luisteren. Maak er een fijn moment van voor jezelf.
  • Leg het armbandje voor je neer of in je schoot. 
  • Haal een paar keer diep adem, zucht eens diep als dat oplucht, en sluit dan je ogen.
  • Plaats je handpalmen op je hartstreek. Dit is een gebaar van inkeer, oprechtheid, openheid en liefde voor jezelf.
  • Blijf rustig ademhalen, probeer te ontspannen. Voel je hoe je hier en nu zit. Je hoeft even niets te doen, niets te controleren, er kan niets misgaan. Zitten, zijn en ademen. Dat is alles. Geniet daar even van.
  • Pak nu je edelsteen affirmatie armbandje beet tussen beide handpalmen.

Je gaat de affirmatie die bij jouw armbandje hoort nu op drie manieren instralen in de edelstenen:

1. door het hardop te zeggen
2. door het te fluisteren
3. door het in gedachten tegen jezelf te zeggen

Hardop zeggen is een positieve intentie die je meeneemt je dag in. Fluisteren laat de affirmatie doordringen naar diepere lagen van je onderbewustzijn. En het in gedachten tegen jezelf zeggen van de woorden helpt je om de positieve intentie te herinneren op momenten dat je het nodig hebt!

Stap 3 - Je armbandje dragen

Je armbandje is nu opgeladen met de positieve boodschap van de affirmatie en is klaar om gedragen te worden. Je kunt het meditatieve moment symbolisch afsluiten door het armbandje nu voorzichtig om je pols te schuiven en verder te gaan met je dag.

Meerdere edelsteen armbandjes tegelijk dragen, mag dat?

Jazeker, dat kan! Geen van bovenstaande edelstenen spreken elkaar tegen wat betreft de werking. Dus je energiesysteem raakt niet in de war van tegengestelde boodschappen. 
Bij het in gebruik nemen van de Edelstenen Affirmatie Armbandjes herhaal je bij stap 2 alles voor ieder armbandje. Zo laad je ze allemaal op met de kracht van het woord!