Nieuw Wenskristal Sneeuwkwarts "INZICHT"

Wenskristal Sneeuwkwarts "INZICHT"

€ 15,00

Deze melkachtig witte sneeuwkwarts staat voor inzicht in jezelf.

Dit wenskristal is bedoeld voor wensen op het gebied van

  • de band met jezelf verstevigen
  • ontdekken wat de achterliggende oorzaak van patronen is
  • bepaalde behoeftes erkennen
  • ongewenst gedrag van jezelf kunnen ombuigen naar constructief gedrag

Meer details

product description

Het reinigen van je wenskristal

Vóór je je nieuwe wenskristal ketting kunt gaan dragen, moet je hem eerst reinigen, zodat de steen neutraal is en er geen negatieve energie meer aan kleeft. Wij zorgen natuurlijk goed voor alle edelstenen en sieraden, maar toch is het heel fijn en goed om je nieuwe schatten even energetisch schoon te maken als ze net bij je thuis zijn bezorgd.

Reinigen doe je niet onder stromend water of in een bakje water. Want dan kun je het sieraad beschadigen. Het metaal kan verkleuren, de verbinding van de setting kan loslaten en water kan miniscule breuklijntjes van de kristallen inlopen, waardoor je kans hebt dat de steen gaat barsten. Nóóit met water schoonmaken dus!
In plaats van water kun je maanlicht, seleniet (engelensteen) of de reinigende rook van salie (white sage) gebruiken. Zie onze blog (menu rechtsboven) voor meer info. 

De uitwerking van je wenskristal

Als je je steen hebt gereinigd, ga je hem opladen: houd hem 20 seconden vast tussen beide handen, en formuleer in gedachten je wens. Wees eerlijk en duidelijk, wees niet terughoudend: durf te vragen! Tijdens deze 20 seconden draag je de energie van je wens over in het kristal.
Draag je wenskristal een week en een dag. Niet langer en niet korter. 
Tijdens deze week en een dag, zal het leven je signalen en duwtjes in de goede richting geven. Mensen kunnen op je pad komen of bepaalde dingen tegen je zeggen die je raken of blij maken, of er kunnen dingen gebeuren die te maken hebben met je wens en verlangens. Houd je ogen dus goed open en wees alert op de kansen die het leven je voorschotelt!Het kan ook zo zijn, dat je van binnen inspiratie krijgt. Je kunt bepaalde dromen krijgen die je moed en hoop geven, of je krijgt overdag een ingeving om iets te doen wat je anders nooit zou doen.
Soms voel je weerstand, zorgen, angst of twijfel. Dat is ook een uitwerking van je wenskristal, en daar hoef je niet bang voor te zijn: dergelijke gevoelens zijn een prachtige kans om te mogen leren zien waar jij jezelf nog beperkt of waar je blokkades liggen. Soms verlies je je wenskristal, of breekt ie. Dat is ook een teken dat je nog aan bepaalde remmingen en obstakels mag werken. Maak je nooit zorgen: je wenskristal brengt je niets waar je emotioneel, mentaal en fysiek niet klaar voor bent.

Na een week en een dag is je emotionele groeiperiode klaar en kun je de balans opmaken. Is je wens uitgekomen, heb je iets geleerd over jezelf en hoe je stappen kunt zetten om dichter bij jezelf en je verlangens te komen? Wellicht vind je het boeiend om hierover van gedachten te wisselen met een vriendin, of met jezelf via een meditatie of een dagboek. Als je wilt, en je hebt het gevoel dat je nog meer stappen kunt zetten of dingen kunt leren over jezelf, kun je je wenskristal reinigen en opnieuw een week en een dag dragen. Laat daar dan wel minimaal 72 uur overheen gaan. Anders kun je jezelf overbelasten met een te heftige groeispurt! Maar wellicht vind je het fijn om na die eerste week en een dag weer verder te leven en te kijken hoeveel sterker en bewuster je nu al bent geworden.

Wat je ook doet: wees lief voor jezelf, wees wakker en alert, grijp iedere kans en maak van je mooiste wens je nieuwe waarheid!