Zilveren hanger "FLOWER OF LIFE"

€ 19,99

De levensbloem of Flower of Life is een universeel symbool van evolutie en scheppingskracht.

De hanger staat symbool voor de heilige geometrie en eenheid in de schepping, de gemeenschappelijke bron van vrijheid, kracht en liefde waaruit iedere ziel altijd mee verbonden is. Een symbool van bewustzijn en verlichting.

Meer details

product description

De Flower of Life en de drie Kosmische Wetten.

De Levensbloem is een oud symbool dat voorkomt in verschillende mysterie tradities. Je vindt het bijvoorbeeld terug op de zuilen van de tempel van Osiris in Egypte. Dit uit cirkels en "bloemblaadjes" of "zaadjes" opgebouwde symbool vertegenwoordigt de drie belangrijkste wetten in het universum:

  • De Wet van Eenheid: Alles is met elkaar verbonden
  • De Wet van Evenwicht: De onderlinge delen streven naar harmonie
  • De Wet van Evolutie: Alles is continu in ontwikkeling Deze drie wetten zie je terug in jezelf: lichaam en geest zijn verbonden, je voelt je het beste als deze lagen in balans zijn met elkaar, en in je dagelijkse leven groei je door bewustwording.

Je kunt de drie wetten ook terugzien in de maatschappij: we zijn allemaal onderdeel van dezelfde wereld en samenleving, we zijn gelukkiger als we ons sociaal verbonden voelen, en door samen te werken kunnen we vooruitgang boeken.

Ontdek de helende en verbindende energie van de levensbloem, ook bekend als de "Flower of Life".

Het is bijzonder om zelf te mogen ervaren hoe deze zilveren hanger door de energetische werking van de Levensbloem perfect is afgestemd op de wetten van Eenheid, Evenwicht en Evolutie.

Eenheid: de hanger fungeert als een brug tussen Boven en Beneden, en opent je voor contact met engelen, gidsen en lichtwezens.
Evenwicht: de hanger herstelt alle energie naar de oorspronkelijke staat, oftewel: de steen geeft een zeer sterke energetische reiniging en zuivering.
Evolutie: de hanger stimuleert het zesde en zevende chakra (Derde Oog en Kruinchakra). Dit stelt je in staat om boven jezelf uit te stijgen, antwoorden van droomgidsen en beschermengelen te krijgen, en op die manier je Hogere Zelf te gronden in je aardse bestaan.


Ketting meebestellen? Klik op tabblad ACCESSOIRES.

BohoBuddha Sieraden: Aurana's eigen ontworpen zilveren sieraden, handgemaakt op Bali, Indonesië. Sterling zilveren symbool hangers en kettingen.


accessories