Zilveren hanger "HART CHAKRA - LEVEN IN LIEFDE"

€ 19,99

Het Hart Chakra is het energetische centrum van liefde, vreugde en emotionele genezing.

Het bevindt zich ter hoogte van je fysieke hart, maar dan in het midden van de borst, niet links. Van alle zeven chakra's in het menselijk lichaam is dit het Energetische Midden. Dit Hart Chakra symboolsieraad is speciaal voor Aurana gemaakt op Bali.

Meer details

product description

De Lotus van het Hart is de spirituele poort van emotionele genezing en liefde.

Het Hart Chakra zorgt voor de perfecte balans tussen alle aspecten van jezelf, van top tot teen komen alle energiestromen in je lijf hier samen. Dit chakra wordt daarom ook wel de Spirituele Poort van Heelheid genoemd. Ook reguleert dit chakra de dynamiek van geven, ontvangen, delen en gunnen.

Een uitgebalanceerd, open en ontwaakt Hart Chakra zorgt voor een vrije beweging van liefdesenergie, levensvreugde, vriendelijkheid en dankbaarheid. Het Hart Chakra reguleert je emoties en zorgt ervoor dat je je gevoeligheid onder controle krijgt en met plezier nieuwe energetische uitwisselingen met andere mensen aan kunt gaan.

Is je Hart Chakra wat minder actief, of geblokkeerd of gesloten, dan uit zich dat in gevoelens van verdriet, eenzaamheid, somberheid en geen zin of puf hebben om iets te doen. Deze Hart Chakra hanger staat symbool voor de emotionele genezing van het spirituele hart en het openen van de Hart Lotus.De hanger meet ongeveer 2,5 cm.

Ketting meebestellen? Klik op tabblad ACCESSOIRES.

De hanger is van 925 sterling zilver, gemaakt door onze sieradensmid op Bali. De oplage is beperkt.We adviseren deze Hart Chakra hanger te dragen aan een ketting van 50-56 cm.

accessories