Derde Oog Chakra Hanger "Intuïtie"

€ 19,99

Het Derde Oog Chakra is het energetische centrum van wijsheid, visie en een sterke intuïtie.

Het bevindt zich in je hoofd, op een energetische plek in de schedel iets hoger dan de ogen en de neusbrug. Het is de plek waar je in je geest dingen "ziet" en "weet": het centrum van je aandacht, wijsheid en inzicht. 

Meer details

product description

Vertrouwen op je eigen koers en zielsverwanten herkennen

Dit chakra bepaalt in hoeverre jij kunt vertrouwen op je innerlijke wijsheid. Een sterk, open en goed ontwikkeld Derde Oog brengt je in directe verbinding met de bron van kennis en spirituele informatie.

Het Derde Oog Chakra helpt ook om zielsverwanten te spotten en te herkennen. Wanneer dit chakra ontwaakt, vertrouw je op je eigen ideeën en voel je de zaken feilloos aan. Je weet van binnen wat de volgende stap is, en je weet ook wie je wel en niet kunt vertrouwen. 
Is je Derde Oog Chakra wat minder actief, of geblokkeerd of gesloten, dan uit zich dat in gevoelens van twijfel, onzekerheid en een gebrek aan richting in je leven. Deze Derde Oog Chakra hanger staat symbool voor de spirituele eenheid van je innerlijke wijsheid, spirituele kosmische kennis en vertrouwen op je intuïtieve vermogens.

Deze Derde Oog Chakra hanger is gemaakt van echt zilver

Wellicht weet je wel dat we vóór Corona regelmatig op inkoopreis naar Bali gingen voor onze winkel in Hoorn. Naast bamboe windgongen, dromenvangers en onze bekende Balinese tempelkommen nemen we ook veel zilver mee. 
Dit hangertje is ook van echt zilver, en gemaakt op Bali door onze vaste zilversmid. We hebben nog een beperkt aantal in voorraad. Een krachtig symbool van wijsheid dat je draagt om jezelf eraan te helpen  herinneren dat je iedere dag opnieuw mag vertrouwen op je eigen wijsheid en ideeën.

Draag deze chakra hanger aan een verzilverde of echt zilveren ketting

Via het tabblad "ACCESSOIRES" kun je als je wilt direct een ketting meebestellen. Bijvoorbeeld een echte zilveren ketting van 50 of 56 cm lengte, zodat de hanger mooi ter hoogte van je hart valt, of een verzilverde ketting in verschillende maten. Zo maak je het direct compleet en kun jij of de ontvanger van deze Derde Oog Chakra hanger het sieraad gelijk dragen. 


accessories